Christian Sabbagh s-a căsătorit în secret cu o femeie superbă. Cine este noua soție a vedetei știrilor Kanal D

28 sept. 2021
Christian Sabbagh s-a căsătorit în secret cu o femeie superbă. Cine este noua soție a vedetei știrilor Kanal D
Sursa foto: Facebook

Christian Sabbagh și actuala sa soție, Iulia, s-au cunoscut în urmă cu mai mulți ani și între cei doi a fost dragoste la prima vedere, în ciuda diferenței de vârstă dintre cei doi de 19 ani. Chiar dacă cei doi s-au căsătorit în 2017, cununia religioasă s-a lăsat așteptată ceva vreme. În cele din urmă prezentatorul tv și aleasa inimii sale au ținut evenimentul în secret.

Cununia religioasă a fost destul de discretă, chiar secretă am putea spune, pentru că până și prietenii săi au fost luați prin surprindere. Din această cauză, unul dintre cele mai importante evenimente din viața sa era să treacă neobservat. Jurnalistul a ales să facă nunta în aceeași zi cu botezul fiului său, Christian Jr., fără pregătiri prea mari în cadrul unor ceremonii restrânse.

„Trăim în secolul vitezei, ca atare am decis să ne unim destinele în mai puțin de 48 de ore”, era scris pe invitațiile de nuntă și botez trimise de cei doi în toamna anului 2019.

Cei doi au organizat rapid nunta, spre surprinderea prietenilor. Sursa foto: Facebook.

S-au cunoscut la Istanbul

Christian Sabbagh are patru copiii și se află la cea de-a treia căsnicie. Cu actuala soție s-a cunoscut la Istanbul, acolo unde câțiva prieteni i-au făcut cunoștință cu ea. La acea vreme, Iulia avea 25 de ani și era studentă la medicină. Ei s-au plăcut foarte mult și au rămas împreună, jurnalistul mărturisind că „a fost ca o lovitură de fulger” atunci când a văzut-o prima dată.

„Am cunoscut-o pe Iulia la Istanbul, era manechin într-o prezentare de modă la care fusesem invitat. Mi s-a părut fascinant că nu ştia cine sunt, pentru că trăia în Spania de foarte mulţi ani. Era foarte frumoasă şi a fost ca o lovitură de fulger când am văzut-o. Am schimbat numere de telefon, am vorbit mult timp la telefon şi am reuşit să o conving să fim împreună”, povestea vedeta Kanal D.