Cine a fost eliminat de la Masked Singer România? A purtat un costum de Smiley și nimeni nu l-a putut ghici

16 sept. 2021
Cine a fost eliminat de la Masked Singer România? A purtat un costum de Smiley și nimeni nu l-a putut ghici

Cea de-a doua ediție a Masked Singer România a venit cu o nouă surpriză de proporții. După ce în primul episod, Ilie Năstase a marcat o premieră istorică și s-a demascat înainte de votul publicului pentru că i se făcuse rău, acum un artist super celebru a fost eliminat din competiție.

De data aceasta corect, respectând regulamentul. Nimeni nu l-a ghicit și nimeni nu s-a așteptat ca el să părăsească atât de repede competiția. Este vorba despre Carla’s Dreams, care este și jurat la SuperStar România.

Artistul din Republica Moldova a avut un costum relativ banal, un emoji Smiley, dar numărul lui a fost superb. Și-a camuflat perfect vocea și a interpretat o piesă a celor de la Backstreet Boys.

Carla’s Dreams a recunoscut că a venit pentru INNA

Carla’s Dreams a atins culmile succesului în muzică în urmă cu zece ani, după o colaborare cu INNA, pe care o consideră și astăzi o prietenă foarte bună. El a mărturisit că a venit la Masked Singer România pentru ea de care-l leagă o prietenie de zece ani. De altfel, artistul colaborează cu casa ei de producție, Global Records.

Carla’s Dreams și-a dat jos costumul de Smiley, dar a rămas tot mascat pentru că fața lui este tot timpul pictată, ceea ce nu este deloc ușor. Așadar am avut o mască sub mască.

Nimeni nu știe cu adevărat cine este el, deși speculații pe subiect au fost multe. Deocamdată artistul preferă să rămână misterios, iar asta l-a ajutat foarte mult în carieră, dar și în viața personală.