Cine este actuala iubită a lui Florin Călinescu? Actorul nu se mai ascunde. Mărturisiri fără perdea

21 oct. 2021
Cine este actuala iubită a lui Florin Călinescu? Actorul nu se mai ascunde. Mărturisiri fără perdea
Florin Călinescu

Discret în general cu viața sa personală, Florin Călinescu a făcut câteva dezvăluiri în cadrul podcast-ului lui Micutzu. Actorul a vorbit despre viața sa amoroasă, atunci când a fost întrebat dacă există cineva special în viața sa în acest moment.

Fostul jurat de la „Românii au talent” a surprins pe toată lumea când s-a decis să vorbească în podcast despre viața sa personală. Florin Călinescu a mărturisit că într-o relație dragostea este importantă, mai ales de la o anumită vârstă.

Florin Călinescu: Am o gagică acum, începem joi și terminăm prin februarie.

Micutzu: Relația?

Florin Călinescu: Vorbim de relații aici?

Micutzu: Păi, nu știu, ați zis că aveți o gagică…

Florin Călinescu: Stai, stai. Mi s-a pus în junghi. E complicat la vârsta asta, sexul nu mai este … dacă nu ai dragoste, sex … știi cum e. Dacă e dragoste, te gândești, fugi despletită … De ce râzi, mă? Eu recunosc când sunt îndrăgostit, am o perucă de la Tanti Florica.

Ultima sa legătură amoroasă

Actorul a glumit pe seama relațiilor amoroase la o vârstă înaintată, pe de altă parte însă a spus că a încercat să se apropie de o femeie pentru a începe o relație. Florin Călinescu recunoaște că au existat ceva probleme, dar a fost uimit când a descoperit că femeia care i-a atras atenția avea un trup perfect sculptat.

Florin Călinescu: Dacă mă mai sună și îmi spune: ‘Te-am văzut la televizor aseară. Ce mai faci, mai trăiești? Conversațiile la noi bătrânii sunt: ’Ce mai faci, mai trăiești?’. Hai să vedem. În timp ce pleci spre Focșani zici ‘Văd lumânări, flori la poartă. Ce se întâmplă? Păi, doamna Matilda.’ Și dai replica prostului.

Micuțzu: Păi ieri am vorbit cu ea.

Florin Călinescu: Am dat să mă apropii de una, ea 55, întreținută, fără copii, merge la sală. Parcă luam în brațe niște gantere combinate cu niște extensoare, numai fibră, numai mușchi.