Cine este adevăratul iubit al Lidiei Buble? Publicul a fost tot timpul indus în eroare

11 oct. 2021
Cine este adevăratul iubit al Lidiei Buble? Publicul a fost tot timpul indus în eroare
Sursa foto: Instagram

Lidia Buble este îndrăgostită nevoie mare și radiază de fericire alături de noului ei iubit. Cei doi au fost surprinși unul lângă celălalt și se pare că relația lor merge într-o direcție bună și se înțeleg de minune. Cine este cel care i-a cucerit inima vedetei?

O frumoasă poveste de dragoste s-a înfiripat între Lidia Buble și actorul Harlys Baccera, amândoi fiind foarte fericiți împreună. Cântăreața l-a adus pe actorul spaniol în România pentru a-i arăta locurile de unde provine și au fost surprinși în tandrețuri chiar pe străzile de la noi din țară.

Într-un timp s-a zvonit ca Lidia ar forma un cuplu cu unul din frații Tate, Cobra Tate. Cei doi au afaceri în industria de videochat, iar unul din ei a fost iubitul Biancăi Drăgușanu, pentru care aceasta a divorțat de Victor Slav. Se pare însă că nu a fost chiar așa pentru că Lidia Buble este acum mai îndrăgostită ca niciodată de actorul spaniol, după cum au fost surprinși de paparazzii spynews.ro pe străzile din România.

Lidia Buble l-a adus pe actorul spaniol în România.

Își dorește copii la un moment dat

Cântăreața a mărturisit că sunt foarte fericiți în lume și crede că și-a găsit în sfârșit „sufletul pereche”. Ea spune că în acest moment preferă ca lucrurile să se întâmple natural între ei și își dorește la un moment dat copii. Și se pare că relația lor a trecut deja la următorul nivel, pentru că Lidia l-a adus pe actorul spaniol acasă la părinții ei.

„Da, sunt fericită (…) Suntem bine, suntem fericiți. Simt că este sufletul meu pereche. Știu că la noi în țară, de obicei când vine cineva în România e dus prin cluburi, eu am ales să-i arăt țara noastră frumoasă. Am vrut să-i arăt unde m-am născut, de unde provin. Sunt foarte bine, îi mulțumesc lui Dumnezeu. Mie îmi place să las lucrurile să se întâmple natural, dar da, ca orice femeie îmi doresc la un moment dat să am copii’”, a declarat Lidia Buble, potrivit sursei citate.