Cine este cea mai frumoasă femeie din lume, potrivit unor studii științifice. Beyonce ocupă locul 2. Cine completează topul

29 sept. 2021
Cine este cea mai frumoasă femeie din lume, potrivit unor studii științifice. Beyonce ocupă locul 2. Cine completează topul
Sursa foto: Instagram

Oamenii de știință au reușit să surprindă pe toată lumea după ce au dat publicității un studiu științific în care au dezvăluit care este de fapt cea mai frumoasă femeie din lume. În plus, Beyonce, care este considerată de mulți ocupanta locului întâi, conform acestui studiu nu este așa, ea ocupând doar locul doi.

Studiul oamenilor de știință s-a bazat pe algoritmul Greek Golden Ratio of Beauty Phi. Conform acestui algoritm, prima poziție în clasamentul celor mai frumoase femei din lume este ocupat de Bella Hadid și abia pe locul doi vine celebra artistă Beyonce.

Potrivit algoritmului pe care studiul oamenilor de știință s-a bazat, trăsăturile supermodelului au atins un nivel de acuratețe de 94,35%. Astfel, bărbia, forma și poziționarea ochilor, dar și fruntea au fost desemnate cele mai atrăgătoare caracteristice ale acesteia.

Podiumul este completat de fosta iubită a lui Johnny Depp, Amber Heard.

Sursa foto: Instagram

Cine sunt celelalte femei din top 10

În top 10 mai intră și alte vedete cunoscute, precum Ariana Grande și Taylor Swift, care ocupă locul 4 și respectiv 5. Urmează Kate Moss, care ocupă poziția a șasea și după aceea mai intră în ordine Scarlett Johansson, Natalie Portman, Katy Perry și Cara Delevingne.

1. Bella Hadid – 94,35%;
2. Beyoncé – 92,44%;
3. Amber Heard – 91,85%;
4. Ariana Grande – 91,81%;
5. Taylor Swift – 91,64%;
6. Kate Moss – 91,05%;
7. Scarlett Johansson – 90.91%;
8. Natalie Portman – 90.51%;
9. Katy Perry – 90.08%;
10. Cara Delevingne – 89,99%.

Bella Hadid și problemele de sănătate

Bella Hadid a vorbit în trecut despre sănătatea sa și problemele cu care se confruntă, dezvăluind totul cu ocazia Zilei Mondiale a Sănătății Mintale. Ea se confruntă cu anumite probleme de sănătate mintală. De asemenea, într-o postare din urmă cu ceva vreme de pe contul ei de Instagram ea a vorbit despre cât de important este să nu cazi pradă presiunii din mediul online.

„Este o luptă pe care majoritatea am dus-o în trecut sau o ducem în prezent. Sau dacă nu, probabil toți știm pe cineva care trece prin asta. Am trecut prin asta mulți ani dar am ajuns totuși la un punct în care nu mă mai consumă așa mult cum o făcea înainte. Încă am zile rele alături de zilele bune, dar sunt mândră de faptul că am ajuns unde sunt astăzi”, a scris Bella Hadid în postarea sa.

De asemenea, ea a dat și câteva sfaturi persoanelor care se confruntă cu astfel de probleme și a recunoscut că dacă nu avea persoane apropiate care să o ajute ar fi fost dificil.

„Dacă nu aveam oamenii din jurul meu, probabil încă mă simțeam așa. Nu trebuie să ne simțim presați de mediul online. Dacă nu vrei să te dai jos din pat, renunță la planuri. A fi bun și protectiv cu propria persoană este ceva ce am învățat că ajută”, a mai scris modelul.