Cine este celebrul milionar cu care s-a căsătorit în secret sora frumoasei Alexandra Dinu? Jurata de la Românii au talent a fost și ea prezentă la nuntă

02 oct. 2021
Cine este celebrul milionar cu care s-a căsătorit în secret sora frumoasei Alexandra Dinu? Jurata de la Românii au talent a fost și ea prezentă la nuntă

Contractul cu PRO TV pentru Românii au talent a determinat-o pe Alexandra Dinu să petreacă mai mult timp în România. Aceasta a început să participe la tot mai multe evenimente mondene și să-i placă viața în Capitală. Însă cariera ei de actriță din Italia o obligă să locuiască și acolo.

Totuși recent, Alexandra Dinu a revenit în România pentru a lua parte la două evenimente foarte importante: aniversarea fiului său, Mario, care acum locuiește singur în București și nunta surorii sale, Cătălina, care s-a căsătorit în secret cu un milionar celebru.

Este vorba despre Radu Bud, un nume foarte cunoscut celor din Satu Mare. Acesta a fost și prefect, iar tatăl său este un om deosebit de influent și bogat, din acea zonă, încă din perioada comunistă. Au multe afaceri în zona imobiliarelor și HORECA, reușind să pună bazele unui adevărat imperiu în regiune.

Cei doi miri și-au organizat o nuntă ca în povești, respectând restricțiile. Au avut un număr limitat de invitați, iar petrecerea a avut loc în aer liber. Meniul a fost unul de cinci stele și s-a dansat până la epuizare, spun cei de la fanatik.ro.

Cine este iubitul milionar al Alexandrei Dinu

Și Alexandra Dinu are tot un iubit multi-milionar. Este vorba despre Ziv Tetelman. Relația lor este una deosebit de discretă, iar jurata de la Românii au talent și-a închis chiar și conturile de socializare pentru a nu mai fi atât de mult în centrul atenției.

Vedeta a fost căsătorită doar cu Adrian Mutu, cu care are și singurul ei fiu, pe Mario. Dar de-a lungul timpului ea a cucerit mulți bărbați celebri și bogați, cu care a avut, însă de fiecare dată povești de dragoste discrete.

“Mama a venit special pentru ziua mea și s-a nimerit să fie și nunta surorii ei. Ne întâlnim în fiecare lună, destul de des, aș putea spune. De 4 luni locuiesc singur, mi se pare foarte ok, dar, în același timp, este o responsabilitate în plus”, a spus Mario Mutu, la Antena Stars.