Cine este de fapt Pufeh de la America Express! Legătura pe care o are cu PRO TV și Survivor România: este un spion

23 ian. 2023
Cine este de fapt Pufeh de la America Express! Legătura pe care o are cu PRO TV și Survivor România: este un spion

Pufeh, unul dintre concurenții de la America Express, are o prietenie foarte strânsă cu două vedete care participă la emisiunea Survivor România.

Pufeh participă la ediția de anul acesta a concursului America Express alături de Bruja, cea cu care face echipă. Pufeh este un creator de conținut în vârstă de 28 de ani și are o comunitate de peste 19.000 de urmăritori în mediul online.

Originar din Cluj, acesta postează pe rețelele de socializare secrete legate de make-up, dar și tendințele din acest domeniu. De asemenea, el are o pasiune pentru modă și pentru produsele cosmetice.

Ceea ce nu mulți știu este că el este prieten bun cu două vedete care participă la Survivor România.

Pufeh, prieten cu Carmen Grebenișan și al Alinei Ceușan

Partenerul de concurs al lui Bruja este prieten cu două vedete care participă la emisiunea Survivor România de la PRO TV. Chiar el este cel care a făcut anunțul în cadrul emisiunii.

„Eu sunt asistentul lui Carmen Grebenișan și al Alinei Ceușan”, i-a spus colegei sale de concurs.

„Pentru noi, participarea la America Express înseamnă depășirea limitelor noastre. Ieșirea din zona de confort și atingerea unui nou nivel de performanță. Superior celui cu care ne-am obișnuit până acum pe partea mentală, fizică mai ales și emoțională. Pe de altă parte, dorința de a cunoaște noi culturi, tradiții si obiceiuri, oameni și poveștile de viață ale acestora ne-a împins să acceptăm provocarea America Express”, a precizat Pufeh.