Cine este fratele celebru al lui Tudor Chirilă? Puțini știu că acesta este antrenor de fotbal la o echipă de top din Liga 1

05 oct. 2021
Cine este fratele celebru al lui Tudor Chirilă? Puțini știu că acesta este antrenor de fotbal la o echipă de top din Liga 1

Pe Tudor Chirilă îl știu toți românii, chiar dacă iubesc sau nu fotbalul. Pe fratele său, care este un cunoscut antrenor din Liga 1, mai degrabă doar iubitorii acestui sport. Însă cu siguranță sunt puțini cei care știu că cei doi sunt frați.

Tudor Chirilă a avut mult timp contract cu PRO TV și era jurat la Vocea României. De altfel, el a și câștigat de cele mai multe ori competiția prin concurenții săi. Surprinzător, dar noul management nu l-a mai inclus în producțiile postului.

Astfel la SuperStar România, emisiunea care a înlocuit Vocea României, a fost adus Carla’s Dreams, care în trecut a colaborat cu Antena 1 pentru X-Factor. Așadar pentru moment, Tudor Chirilă se bucură de foarte mult timp liber pentru că nici concertele nu mai sunt la fel de multe ca altă dată.

Astfel că a profitat de ocazie și a mers la meciul dintre Academica Clinceni – FC Botoșani, meci din Liga 1, deosebit de important. Scorul a fost 1-1, iar fratele lui Tudor Chirilă s-a agitat mult pe bancă.

Cine este fratele lui Tudor Chirilă

Ionuț Chirilă antrenează Academica Clinceni și până acum nu a reușit rezultate impresionante, dar această remiză îi aduce o gură de oxigen. Fratele său, Tudor Chirilă se pare că i-a purtat noroc.

Ionuț Chirilă are 55 de ani și a semnat cu actualul club pentru două sezoane. În trecu, el a mai antrenat Jiul Petroşani, UTA, Concordia, Poli Iaşi și ASA Tg Mureş.

Tatăl celor doi a fost un mare jurnalist, pasionat de sport. Artistul i-a dedicat în urmă cu ceva timp un text emoționant.

„Colegii lui spun că a fost cel mai mare gazetar de sport din istoria României. A scris douăzeci și nouă de cărți despre fotbal și alte sporturi. A muncit ca traducător în prima parte a vieții lui, până să ajungă redactor la Sportul Popular. A avut o cronică duminicală la radioul național. Vocea lui era inconfundabilă, la fel cronicile. S-a folosit de o cultură vastă ca să impună un stil unic în care sportul devenea mereu pretext pentru literatură. Cred că a suferit pe ascuns pentru că viața l-a împiedicat să ajungă scriitor. Viața am fost noi, copiii lui, pe care a trebuit să-i crească. A fost un tată la care ne-am uitat mereu în sus, deși el era atât de aproape de noi. Pe biroul meu de acasă e o fotografie din care tata privește pătrunzător cu ochii lui căprui, în timp ce buzele se întind imperceptibil către un zâmbet ștrengăresc sub nasul lui coroiat, grecesc”, scria Tudor Chirilă pe rețelele de socializare în urmă cu ceva timp.