Cine este iubita lui Zarug de la Asia Express? Multă lume a crezut că este femeie

03 oct. 2021
Cine este iubita lui Zarug de la Asia Express? Multă lume a crezut că este femeie
Zarug și Lorelei Bratu

Mihai Dan Zarug este fără doar și poate principalul punct de atracție de la Asia Express. Acesta este un personaj foarte colorat și face echipă cu Lorelei Bratu. Cei doi au atras atenția publicului, încă de când au fost anunțați ca și concurenți.

Ambii au look-uri care automat stârnesc curiozitatea, iar publicul a dorit să afle cât mai multe despre cei doi. Zarug a mai colaborat în trecut cu Antena 1. El a fost concurent la Chefi la Cuțite și încă de atunci a adus puncte de audiență. Iar acum reușește să facă același lucru.

Mihai Dan Zarug sau Papu, cum îl cunosc prietenii este desinger vestimentar, dar are o pasiune și pentru bucătărie. El spune că adoră să îmbrace ținutele și să le creeze ținute care să le pună în evidență.

Nu puțini au fost telespecatorii care s-au întrebat dacă Zarug este femeie sau bărbat și dacă are iubit sau iubită. Ei bine este bărbat în toată regula, chiar dacă are atitudine de femeie de multe ori. În curând va împlini 40 de ani și deși în urmă cu ceva timp spunea că se află într-o relație, acesta nu a dorit să dea detalii despre IUBITA lui.

Detalii mai puțin știute despre Zarug

Zarug a terminat Facultatea de Drept la Iași la îndemnul părinților, dar nu a profesat prea mult în acest domeniu, pentru că simțea că nu îl reprezintă. Ceea ce puțini știu este că faimosul concurent de la Asia Express a fost un elev foarte bun și a susținut examenul de bacalaureat în sistem bilingv engleză-franceză.

El a participat și la multe acțiuni de voluntariat și a avut legături pe această zonă unde a fost nevoie de limbi străine, mai ales că el cunoaște engleză, franceză, spaniolă și italiană destul de bine.

„BRANDUL MEU E DEDICAT FEMEII ala cum o văd eu : feminină fără să fie ostentativă, un pic nostalgică, dinamică, energică în fiecare zi. Ador să îmbrac femeia în haine hibride verrsatile”, spunea Zarug despre colecțiile sale.