Cine este iubita reală a premierului Florin Cîțu? Nu este Elena Calistru, cum a crezut toată lumea

12 oct. 2021
Cine este iubita reală a premierului Florin Cîțu? Nu este Elena Calistru, cum a crezut toată lumea

Actualul lider PNL, Florin Cîțu este o persoană discretă cu viața sa personală. În presă s-a speculat mult despre posibilele sale relații, dar și despre trecutul său, iar în ultima vreme au început să iasă la lumină noi detalii despre acesta. 

În vârstă de 49 de ani, fostul premier a mai fost căsătorit, potrivit unui CV mai vechi al său. Presa a tot speculat și într-o vreme s-a spus că ar fi fost într-o relație cu Elena Calistru, președintele ONG-ului Funky Citizens.

Această informație a fost adusă în spațiul public de fostul ministru de Finanțe din guvernul PSD, Eugen Teodorovici. La acea vreme el a numit-o pe tânăra de 35 de ani drept „doamna Cîțu”. Cu toate acestea, informația nu a fost infirmată sau confirmată vreodată de liderul liberal.

În plus, la un moment dat, Elena Calistru l-a criticat aspru pe Dan Vîlceanu, când acesta a ajuns ministru al Finanțelor, pentru că nu a știut cât este salariul minim pe economie. Vîlceanu este unul dintre cei mai apropiați colaboratori ai lui Florin Cîțu.

Cine ar fi noua iubită a lui Florin Cîțu

Se pare însă că noi detalii despre viața personală a lui Florin Cîțu au ieșit la iveală în spațiul public. El ar avea o nouă iubită, potrivit VoxBiz.ro. Aceasta ar fi de fapt o binecunoscută jurnalistă, care a activat pentru o bună perioadă de timp ca reporter. Chiar dacă amândoi au fost discreți în privința acestei relații, se vorbește despre apropierea dintre cei doi, dar și de colaborarea din punct de vedere profesional.

Nu este singurul politician cunoscut din România care s-a iubit cu o jurnalistă. Fostul ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu a fost împreună cu Melania Medeleanu în urmă cu câțiva ani. Ruptura dintre ei s-a petrecut, de asemenea, într-un secret pentru că toată lumea a aflat de separarea lor atunci când Vlad Voiculescu s-a afișat alături de jurnalista Laura Ștefănuț.