Cine este iubita secretă a lui Dan Bittman, care l-a umilit azi în public. Ea are acum o relație cu un milionar celebru și nu mai recunoaște trecutul

17 nov. 2021
Cine este iubita secretă a lui Dan Bittman, care l-a umilit azi în public. Ea are acum o relație cu un milionar celebru și nu mai recunoaște trecutul

Idolul femeilor altă dată, Dan Bittman a ajuns astăzi să fie renegat de mai toată lumea, inclusiv de fostele iubite, care îl divinizau în trecut. Solistul de la Holograf are trei băieți cu textiere Liliana Ștefan, însă pe lângă aceasta a avut multe aventuri, despre care presa a aflat cu ușurință.

Printre iubitele lui Dan Bittman s-a numărat și frumoasa mezzosoprană Andreea Ilie, cu care a și cântat în urmă cu mai mulți ani. La acel moment, însă artistul era extrem de popular. Pandemia i-a distrus complet imaginea.

El a ales să se profileze ca un conspiraționist și anti-vaccinist și a acuzat-o chiar și pe Andreea Esca de lucruri incredibile. Mai exact că ar fi luat bani pentru a spune că s-a infectat cu virusul. Mai multe surse au dezvăluit pentru ShowBlitz.ro că artistul ar fi început să bea foarte mult și că de aceea a luat-o pe acest drum greșit.

Andreea Ilie nu mai vrea să audă nici ea de Dan Bittman și chiar și-a găsit timp să-l umilească în public. Ea se află în acest zile la studiourile de la Buftea, unde se turnează filmul lui Tim Burton, „Familia Addams – Wednesday”, cu Catherine Zeta Jones în rol principal.

Cu cine trăiește astăzi o frumoasă poveste de dragoste fosta iubită a lui Dan Bittman

Mezzosoprana a postat mesaj pro vaccinare pe Instastory și a trimis săgeți otrăvite spre Dan Bittman: „Vaccinați-vă, nu faceți ca Battman!”, punând pe fundal melodia „Banii vorbesc”, a trupei Holograf, din care face parte fostul ei iubit.

În prezent aceasta trăiește o poveste de dragoste cu Bobby Păunescu, care a divorțat în urmă cu mai mult de timp de superbul fotomodel Alice Peneacă. Cei doi par să-și fi găsit liniștea și se afișează tot mai des împreună.

Bobby Păunescu este și patronul B1 Tv, dar și producător de film de renume mondial. El a avut în trecut o relație lungă și cu Monica Bîrlădeanu. Cei doi au locuit în SUA o perioadă, dar au revenit când el s-a îndrăgostit iremediabil de Alice Peneacă.

Foto: InstaStory