Cine este iubita secretă a lui Dan Bittman? O artistă celebră și superbă, în vârstă de 38 de ani

24 oct. 2021
Cine este iubita secretă a lui Dan Bittman? O artistă celebră și superbă, în vârstă de 38 de ani
Sursa foto: Facebook

Dan Bittman va împlini în anul 2022 venerabila vârstă de 60 de ani. Acesta nu a fost căsătorit niciodată, dar are trei fii cu textiera Liliana Ștefan. Ea a fost mereu partenera sa oficială de viață, dar în urmă cu aproximativ un an s-a despărțit definitiv și de aceasta. Motivul ar fi fost tânăra Monica Odagiu, o artistă superbă de doar 24 de ani.

Însă și acea poveste de iubire, neasumată public niciodată, s-ar fi sfârșit destul de urât, așa că în prezent Dan BittmanDan Bittman a avut o relație secretă de iubire cu Mihaela Rădulescu. Detalii uluitoare au ieșit abia acum la lumină este singur, dar nu a renunțat la a fi un mare cuceritor.

În trecut, solistul de la Holograf a avut relații cu multe femei celebre și frumoase. Printre acestea Mihaela Rădulescu, Tania Budi sau Alina Chivulescu. Însă a fost și una pe care ținut-o secretă, dar în urmă cu mai mulți ani paparazzii i-au surprins împreună, după o escapadă amoroasă la mare.

Cine a fost iubita secretă a lui Dan Bittman

Este vorba despre Sorana Darclee Mohamad, fosta componentă a trupei A.S.I.A. În vârstă de 38 de ani, aceasta este astăzi o femeie liberă pentru că a divorțat în urmă cu mai mult timp  de soțul său, după ce a aflat că el a înșelat-o cu o escortă. I-a fost greu să treacă peste despărțire, dar acum se simte împlinită.

Sorana s-a retras din lumina reflctoarelor și a ales să se dedice aproape în totalitate picturii. Nu se știe dacă mai ține legătura cu Dan Bittman acum, dar în mod cert în trecut i-a unit o poveste pasională de dragoste.

Sorana este fostă componentă a trupei A.S.I.A.

„Nu prea știi ce se întâmplă cu tine. M-am retras din showbiz. Am devenit așa, foarte dubioasă pentru unii. Îmi place să pictez și fac asta încontinuu și nu îmi place să mai fac nimic altceva în afara de pictură. Eu nu mă consider talentată. Consider că tot ce se vede este foarte multă muncă, ambiție și exercițiu”, a spus artista în cadrul unui interviu la PRO TV.

Cam dubios a devenit și Dan Bittman de când a apărut pandemia. Acesta s-a transformat foarte mult și din artistul foarte apreciat, a devenit un conspiraționist care participă la proteste alături de Diana Șoșoacă, cea care este considerată de psihiatri pericol public (DETALII AICI).