Cine este noua iubită a lui Jador? Manelistul s-a afișat deja cu tânăra: este copia frumoasei Ella, care l-a respins

03 nov. 2021
Cine este noua iubită a lui Jador? Manelistul s-a afișat deja cu tânăra: este copia frumoasei Ella, care l-a respins
Ella și Jador

Jador are o nouă iubită. Sau cel puțin asta au dedus fanii după ce au urmărit cu atenție imaginile postate de manelist pe rețelele de socializare. Și nu sunt puține. În plus sunt destul de concludente. Acesta s-a afișat de mai multe ori cu o tânără superbă, pe nume Iasmina, care pare că l-a cucerit iremediabil.

Noua iubită a lui Jador are doar 19 ani și seamnă foarte mult cu Ella, cea cu care artistul a format un cuplu atunci când se afla în reality show-ul matrimonial, Puterea Dragostei. Cei doi au avut o relație foarte tumultoasă, care nu s-a terminat deloc bine.

Jador a fost concurent și la Survivor România, iar pe parcurusul competiției, el a declarat de mai multe ori că a acceptat această provocare dificilă a Kanal D pentru că vrea să se izoleze puțin de lume. Motivul? Fosta iubită, Georgiana Elisei, pe care el spunea că nu poate să o uite.

Ella nu l-a mai vrut pe Jador

De altfel, după ce el a fost eliminat de la Survivor România din cauza unor probleme medicale, a reluat relația cu marea lui iubire. Nu a durat mult și s-au despărțit din nou. Apoi manelistul a început să o caute pe frumoasa Ella, care l-a făcut de râs în public și chiar și l-a blocat pe rețelele de socializare, fiind foarte deranjată de apelurile insistente ale acestuia.

„Poate o să râzi, dar lui Jador eu i-am dat vânt, eu nu l-am mai dorit. Jador a continuat să mă sune inclusiv lunile trecute, când eu eram cu iubitul meu actual, și suna în disperare. L-am blocat, nu ne potrivim. Ultima noastra întrevedere a fost când m-a chemat la un restaurant. Nu am putut să stau mai mult de 5 minute pentru că nu îl vedeam băiatul pe care mi-l doresc. Eu l-am cunoscut în afara camerelor, din toate punctele de vedere. Cu băiatul care era pe tv când era la Puterea Dragostei, îmi doream, dar cu băiatul din spate nu îmi doresc și i-am spus-o și în față. Eu am avut o poveste cu el, ceva sentimental. El poate e un om extraordinar, dar eu vorbesc emoțional”, a mărturisit Ella într-o intervenție la Kanal D.