Cine este prima soție a lui Radu Vâlcan? Este celebră și extrem de bogată. Adela Popescu a fost mult timp geloasă

16 dec. 2021
Cine este prima soție a lui Radu Vâlcan? Este celebră și extrem de bogată. Adela Popescu a fost mult timp geloasă
Radu Vâlcan și Adela Popescu. Sursa foto: Instagram

Radu Vâlcan și Adela Popescu trăiesc acum o viață de familie împlinită. Ei sunt împreună de mai bine de zece ani și au împreună trei copii minunați care îi fac fericiți. Nu multă lume știe însă că, Radu Vâlcan a mai fost căsătorit o dată pe când avea puțin peste 20 de ani.

Radu Vâlcan s-a cunoscut cu Adela Popescu pe platourile de filmare de la Buftea. El era doar reporter la PRO TV, dar a atras prin fizicul său așa că producătorii l-au invitat să joace în telenovele.

Înainte de aceasta însă, el a cunoscut marea iubire când avea puțin peste 20 ani. Și s-a îndrăgostit atât de tare încât a făcut marele pas și s-a căsătorit cu iubita sa de atunci, Tereza, care avea cu șase ani mai mult ca el. Era și este în continuare o femeie puternică și fermecătoare și deși cei doi nu se cunoșteau nici de un an, au decis să își trăiască viața împreună.

Prima soție a lui Radu Vâlcan, Tereza.

De ce au divorțat cei doi

Din păcate pentru ei totul s-a destrămat după patru ani de căsnicie, ei divorțând în 2007. Soția sa, Tereza era concentrată pe cariera sa profesională, în prezent fiind la cârma uneia dintre cele mai importante companii de advertising din România. După trei ani de la divorțul de Radu Vâlcan, ea s-a căsătorit cu milionarul grec Dimitris Tranakas, cu care are și o fiică. Cei doi sunt împreună de mult timp, iar afacerile lor prosperă, scrie VoceaBanilor.ro.

„Nu am greşit nici eu, nici ea. Aşa a fost să fie să fim împreună şi să ne despărţim. Ne-am căsătorit şi am învăţat multe, sunt încercări din viaţă. M-am căsătorit la 20 şi ceva de ani pentru că mi se părea cool. Aşa mi-am imaginat eu că o să fie acel moment, dar nu a fost aşa. Eu doream stabilitate, îmi place familia. Nu mai merge relaţia, nu ne mai înţelegem şi te încarci negativ, asta e o relaţie care nu te mai ajută ca individ să creşti”, mărturisea Radu Vâlcan în urmă cu ceva vreme.

În prezent el are mai multe colaborări cu Antena 1, însă niciun proiect fix. În schimb, Adela Popescu are o emisiune zilnică la PRO TV, de unde ar încasa aproximativ 3.000 de euro lunar. În plus, cuplul beneficiază și de multe contracte de imagine, care-i ajută să-și rotunjească veniturile.