Cine este și cu ce se ocupă Marian, noul iubit al lui Carmen de Sălciua? Bărbatul este căsătorit și a declanșat un scandal imens

26 oct. 2021
Cine este și cu ce se ocupă Marian, noul iubit al lui Carmen de Sălciua? Bărbatul este căsătorit și a declanșat un scandal imens

Carmen de la Sălciua este prinsă în mijlocul unui scandal imens. Fosta soție a lui Culiță Sterp are un nou iubit, iar lucrurile par foarte serioase. Ea și Marian se cunosc de mult timp, opt ani mai exact, dar formează un cuplu de doar două săptămâni. Doar că bărbatul este căsătorit, iar partenera lui de viață nu dorește să-i acorde divorțul.

Mai mult decât atât, aceasta o acuză pe cântăreață că i-a distrus familia. Marian a intervenit la Teo Show pentru a-i salva imaginea lui Carmen de la Sălciua și a explicat că el a fost căsătorit timp de doi ani și jumătate, însă de opt luni au început să apară probleme mari în cuplu.

Acesta susține că de aproximativ două luni îi spune nonstop soției lui că vrea să divorțeze și că este dispus să o și plătească numai pentru a venit la notar să facă actele și să rezolve această situație.

Cine este Marian, iubitul lui Carmen de la Sălciua și cu ce se ocupă

Marian deține un restaurant, iar Carmen de la Sălciua venea des să cânte în locația pe care o deține. Așa au ajuns cei doi să fie apropiați, mai întâi prieteni și acum iubiți.

”Suntem de două săptămâni mai apropiați, ne știm de vreo opt ani de zile, pentru că ea cânta la mine la un restaurant, pe care eu îl dețineam la acea vreme.

Doar că relația mea cu Carmen este de două săptămâni. Eu am fost căsătorit doi ani și trei luni. Problemele mele cu soția au început de vreo opt luni, în care soția mea a stat cinci luni plecată de la mine de acasă, la ea la Arad, moment în care eu am prins-o cu niște minciuni, cu niște infidelități, iar de acolo eu tot îi ceream divorțul. De două luni de zile eu tot îi cer divorțul.

Am mesaje în care-i spun că vreau să divorțez. Am dovezi, nu fotografii, doar mesaje și recunoașterea soției că a ieșit cu cineva la cafea.
A plecat inițial de acasă pentru că tatăl ei era bolnav și nu s-a mai întors vreo lună. Ea a revenit în căminul conjugal și ne-am mutat împreună până în august. Motivul oficial al divorțului este infidelitatea, de care a dat dovadă de trei ori. Nu are acest divorț loc la notar pentru că nu dorește ea. Mi-a cerut ceva în schimb, eu i-am acceptat să-i dau.

Șantaj de 50.000 de euro

Mi-a cerut o anumită sumă de bani, dar e mai bine să nu spun…eu i-am pus o condiție că îi voi da acea sumă de bani, dacă nu mai lovește în Carmen, că ea n-are nicio vină. Este vorba de 50.000 de euro. Eram pe punctul să îi ofer această sumă în momentul în care nu mai lovea în Carmen”, a spus Marian, la Kanal D, la Teo Show.

Carmen de la Sălciua nu s-a arătat chiar atât de entuziasmată de iubitul său, dar acesta este atât de îndrăgostit încât s-ar căsători și mâine cu ea. Vedeta a suferit mult după Culiță Sterp, iar când a aflat că acesta va avea și un copil a fost devastată. Între timp manelistul i-a făcut și botezul micuțului său și este mai fericit ca niciodată alături de partenera lui de viață, Daniela Iliescu.

”Sunt niște sentimente foarte frumoase între noi, ea este un om minunat. Da, am de gând să ajung cu ea în fața altarului, dacă reușsesc să divorțez, o să am grijă să ajung și cu ea în fața altarului. Este un om minunat”, a mai spus Marian, conform WowBiz.ro.