Cine este și cum arată actualul soț al Ralucăi Bădulescu? Jurata de la Bravo, ai stil a fost căsătorită în trecut cu un bărbat celebru și superb

20 oct. 2021
Cine este și cum arată actualul soț al Ralucăi Bădulescu? Jurata de la Bravo, ai stil a fost căsătorită în trecut cu un bărbat celebru și superb
Sursa foto: Instagram

Jurata emisiunii „Bravo ai stil”, Raluca Bădulescu este alături de partenerul ei de viață de mulți ani. Ea și Florin, actualul soț, sunt căsătoriți de 15 ani, iar acesta este persoana care îi oferă cel mai mare sprijin vedetei la nevoie. Ce nu se știe este că jurata este la al doilea mariaj. Cine a fost primul ei soț și cum arată?

Raluca are o căsnicie minunată alături de Florin și se poate considera o femeie cu adevărat împlinită. Soțul ei este foarte grijuliu și o tratează exemplar, având grijă să nu-i lipsească nimic vedetei.

Pe de altă parte, nici Raluca nu stă degeaba, blondina recunoscând că într-o căsnicie e nevoie de doi ca lucrurile să decurgă bine.

„Da, am împlinit 15 ani de dragoste, de iubire, de căsnicie, de viață cu Florin. Sunt o norocoasă, am o minune de soț, sunt o răsfățată, are grijă să nu îmi lipsească nimic. Secretul relației stă în înțelepciunea partenerilor de a se respecta, de a se înțelege unul pe celălalt”, a declarat Raluca Bădulescu, pentru impact.ro.

Ce s-a întâmplat cu fostul soț?

Vali Pungă, fostul soț al Ralucăi Bădulescu. Sursa foto: Instagram

Înainte de mariajul cu Florin, Raluca Bădulescu a mai fost căsătorită. Din păcate lucrurile nu au mers prea bine cu fostul soț și cei doi au decis că este mai bine să meargă fiecare pe drumuri separate. Raluca Bădulescu și fostul soț, Vali Pungă, au rămas prieteni și păstrează legătura, jurata de la Kanal D considerându-l pe acesta ca parte din familie.

După divorțul dintre cei doi, Vali Pungă s-a stabilit la Madrid și s-a lansat în afaceri, dar revine în România cu orice ocazie pentru a-și vedea băiatul. Fostul soț al Ralucăi Bădulescu a fost manechin și acum și-a deschis o agenție de modele masculine în Spania. El este de meserie avocat avocat, dar nu a profesat niciodată în domeniu, preferând să se axeze mai mult pe lumea modei.

„Modelele mele au contracte de zeci de mii chiar și de sute de mii de euro. 10% din cât câștigă un model intră în contul agenției. Sunt foarte fericit, dar e loc de mai bine. Îmi doresc mai mulți bani, mai multe lucruri, plimbări, distracții”, mărturisea fostul soț al Ralucăi Bădulescu în urmă cu mai mulți ani.