Cine este și cum arată acum soția lui Mirel Rădoi? Câți copii au cei doi împreună și de câți ani sunt căsătoriți

14 oct. 2021
Cine este și cum arată acum soția lui Mirel Rădoi? Câți copii au cei doi împreună și de câți ani sunt căsătoriți

Selecționerul României, Mirel Rădoi, este discret și nu prea vorbește public despre viața sa personală. În ciuda acestui lucru, el se mândrește cu soția sa și copiii săi. Cine este iubirea vieții sale și cum arată aceasta?

Născut la 22 martie 1981, la Drobeta-Turnu Severin. Mirel Rădoi este în momentul de față selecționerul echipei naționale de fotbal a României. Acesta mai are doi frați și o soră. El a fost jucător în echipa de fotbal a României și cea mai mare parte a carierei sale și-a petrecut-o la FC Steaua București.

Selecționerul are trei copii

Soția lui Mirel Rădoi, Viviana, este, de asemenea, din Drobeta-Turnu Severin. Cei doi formează un cuplu din 1999 și s-au căsătorit religios în anul 2002, nași de cununie fiind Gigi Becali și soția acestuia, Luminița. Viviana, la fel ca și soțul ei este foarte discretă și preferă să evite aparițiile în fața camerei.

Cu toate acestea, ea a fost surprinsă de mai multe ori la cumpărături alături de fiica sa, Ingrid. Mirel și Viviana Rădoi au împreună trei copii: două fete și un băiat. Soția selecționerului este cea care se ocupă în mod deosebit de creșterea celor trei copii, dar a fost alături de Mirel în momentele cheie ale carierei sale de fotbalist și apoi antrenor.

Viviana și Mirel Rădoi.

Viviana stă departe de ochii presei

Cu toate acestea, ea a preferat să nu participe în tribune la meciurile oficiale ale soțului, precum alte soții de fotbalist. Un apropiat al celor doi a declarat pentru impact.ro, că cei doi au o așa zisă convenție secretă, pe care o respectă.

„După cum ați putut observa, majoritatea soțiilor și iubitelor de fotbaliști sunt prezente în tribune, mai ales la meciurile importante. Viviana, niciodată. Ei nu i-a plăcut niciodată să apară în mass media, să fie persoană publică. De aceea nici nu ați văzut-o la vreun eveniment. Acesta a fost pactul dintre ei. Ca ea să nu fie prezentă nici măcar la meciuri, tocmai pentru a nu intra în atenția publicului și a presei. Însă, a urmărit de acasă fiecare meci al lui Mirel, fără excepție. Ei sunt o familie foarte liniștită și sunt extrem de uniți. Rar am văzut doi oameni care să se respecte și fie loiali precum sunt Mirel și Viviana”.