Cine este și cum arată adevăratul iubit al celebrei Andreea Mantea? Nimeni nu a știut adevărul până acum

02 oct. 2021
Cine este și cum arată adevăratul iubit al celebrei Andreea Mantea? Nimeni nu a știut adevărul până acum
Sursa foto: Instagram

Andreea Mantea s-ar fi cunoscut cu actualul iubit pe platourile de filmare ale emisiunii „Se strigă Darul” în 2016 și de atunci au o relație despre care vedeta este foarte discretă. Chiar dacă vedeta a dezvăluit că are o relație, a preferat să nu dezvăluie cine este bărbatul care o face fericită. 

Relația Andreei Mantea și Valeriu Floricel este așadar destul de veche. Producătorul de la Kanal D s-a cunoscut cu Andreea Mantea în 2016 la filmările pentru emisiunea „Se strigă Darul”, show prezentat în 2016 de Andreea Mantea și Bursucu.

Chiar dacă au preferat să țină relația lor departe de lumina reflectoarelor, Andreea Mantea s-a declarat împlinită din punct de vedere sentimental.

„La capitolul iubire stau foarte bine din simplul motiv că pot să simt, să iubesc, iar intensitatea cu care eu trăiesc acest sentiment este extrem de mare. Mă declar un om fericit pentru că pot să simt iubire și să mă simt iubită la fel de intens”, mărturisea Andreea Mantea, pentru TV Mania.

Valeriu Floricel, actualul iubit al Andreei Mantea.

Iubește ca în prima zi

Ea mai povestea că trăiește momente unice pe care le simte cu sufletul, fără să se gândească prea mult. De asemenea, într-o relație ea spune că este important să iubești necondiționat, atât calitățile cât și defectele.

„E important să înveți să iubești necondiționat, să iubești și calitățile, și defectele omului de lângă tine și să îl iubești atât de mult încât, dacă ar trebui să îl lași să plece pentru a fi cu adevărat fericit, să îi dai drumul. Iubirea se simte, nici nu avem voie să „gândim foarte mult cu mintea, ci doar cu sufletul”, a mai povestit Andreea Mantea.

Ce spune fostul iubit al Andreei Mantea

De altfel, fostul iubit al vedetei, luptătorul de MMA Cristi Mitrea, cu care ea a avut o relație în urmă cu ceva ani, a povestit că l-a cunoscut pe actualul iubit, Valeriu Floricel. Andreea Mantea are un băiețel din relația cu Cristi Mitrea, pe David, care a împlinit de curând șase ani.

„L-am cunoscut și pe actualul ei iubit, Valeriu Floricel, ne-am văzut de vreo două ori la Andreea acasă. N-am discutat prea multe! Ce era să discut cu el? Să-i spun că ce face cu el a făcut și cu mine? Nu prea avem ce să vorbim. Nu sunt într-o relație bună cu Andreea acum! Noi ne facem viața un calvar. A fost o vreme când eu nu-i răspundeam la telefon, apoi nu-mi răspundea ea. Am încercat de dragul copilului, dar nu merge”, a declarat Cristi Mitrea, în cadrul podcastulului lui Măruță.