Cine este și cum arată fiul lui Chef Sorin Bontea? Tânărul este celebru, dar nimeni nu a știut că tatăl său este celebrul jurat de la Chefi la Cuțite

25 nov. 2022
Cine este și cum arată fiul lui Chef Sorin Bontea? Tânărul este celebru, dar nimeni nu a știut că tatăl său este celebrul jurat de la Chefi la Cuțite
Sursa foto: Facebook

Chiar dacă era ocupat cu filmările pentru show-ul „Chefi fără limite” în urmă cu un an, Sorin Bontea nu a putut rata ocazia să fie alături de fiul său. Tânărul Iulian Bontea este pasionat de mai multe sporturi și este un adevărat profesionist, câștigând campionatul la care a participat.

Mândru nevoie mare, Chef Sorin Bontea l-a felicitat pe fiul său după ce acesta a câștigat Campion Național la clasa Logan. Se pare că ideea de competitivitate s-a moștenit în familie, pentru că nu este pentru prima dată când Iulian iese pe primul loc în sporturile cu motor. El a ieșit și campion la clasa A1, la Campionatul Român de Anduranță.

Chef Sorin Bontea, bucuros de reușita fiului său

Mereu un susținător al pasiunilor copiilor săi, Sorin Bontea s-a bucurat foarte mult de reușita lui Iulian și a postat pe contul său de Instagram mai multe fotografii surprinse la eveniment.

„Weekend-ul trecut @iulian.bontea313 a devenit Campion Național clasa Logan. Mi se citește bucuria pe față, nu? Am încercat mereu să sprijin pasiunile copiilor mei pentru că știu cât sunt de importante!”, a scris în postarea sa pe Instagram Chef Bontea, adăugând și câteva fotografii de la eveniment.

Chef Sorin Bontea alături de fiul său Iulian. Sursa foto: Instagram

În fotografii, Chef Bontea apare alături de fiul lui la concursul pe care tânărul l-a câștigat de curând, iar secțiunea de comentarii a postării s-a umplut de fani care s-au înghesuit la rândul lor să-i felicite reușita. De asemenea, aceștia nu au putut să nu observe asemănarea dintre cei doi.

Pasionat de sporturi și adrenalină

Tânărul este pasionat de sporturi și a practicat mai multe până acum, inclusiv karting și box. În urmă cu câțiva ani, Iulian Bontea a luptat la „Cupa Prieteniei”, competiție care făcea parte dintr-un proiect mai amplu, denumit „Boxul pentru toți”. Și atunci, Chef Sorin Bontea spunea că își susține copiii și este foarte apropiat de ei, dar în același timp este și sever atunci când se impune.

„Sunt prieten cu băiatul și cu fata mea, suntem foarte apropiați si ne place să ne petrecem timpul liber împreună. Câteodată. însă, e nevoie să fiu și drastic. Copiii mei au vârste diferite și personalități diferite, trebuie să le înțeleg nevoile ținând cont de vârsta lor, însă trebuie să fiu și sever atunci când se impune”, declara atunci Chef Sorin Bontea.

Iulian Bontea. Sursa foto: Instagram