Cine este și cum arată soțul frumoasei Estera Buble de la Asia Express? Ce profesie are de fapt sora Lidiei Buble și în ce țară locuiește cu familia

10 oct. 2021
Cine este și cum arată soțul frumoasei Estera Buble de la Asia Express? Ce profesie are de fapt sora Lidiei Buble și în ce țară locuiește cu familia
Lidia Buble împreună cu sora ei Estera

Estera Buble și Lidia Buble formează una dintre cele mai iubite de la Asia Express, Sezonul 4. Cele două se înțeleg și se completează perfect. În plus sunt și extrem de ambițioase, iar până acum au reușit să ajungă mereu la Irina Fodor printre primele.

Pe Lidia Buble o cunoaște deja toată lumea. Este una dintre cele mai de succes artiste din România. Mult timp a fost într-o relație cu Răzvan Simion, dar acum se iubește cu un actor cubanez, cu care face furori pe străzile Capitalei.

Estera Buble este sora mai mare a Lidiei. Aceasta este căsătorită de mai mult timp cu un bărbat, care nu este persoană publică și care nu dorește deloc să iasă în față. El este de religie penticostală, la fel ca și familia Buble care este extrem de numeroasă.

„Suntem 11 cu toţii, plus 22 de nepoţi şi 354 de verişori. Mama mi-a spus că i-a fost greu cu primii trei copii, pentru că apoi ne-am crescut unul pe celălalt. Ea nu a lucrat. S-a ocupat de noi, iar tată este preot. Am locuit într-un apartament cu patru camere, din Deva, cu paturi suprapuse şi am avut cea mai frumoasă copilărie”, spunea Lidia Buble într-un interviu mai vechi.

Unde locuiește Estera Buble și ce profesie are

Estera Buble locuiește în Austria, în Linz, împreună cu soțul său și are doi băieței superbi, Isaiah și Isaac. Ei formează o familie foarte unită și sora Lidiei Buble nu ezită să posteze pe Instagram fotografii prin care să arate acest lucru.

Estera Buble este de profesie make up artist și este și ea foarte activă pe rețelele de socializare. Ea dă și sfaturi legate de îngrijirea tenului și participă la diferite seminarii. Pe Instagram are aproape 60.000 de urmăritori, dar periodic încarcă mici vlogguri și pe Youtube.

Lidia Buble este mult mai celebră. Ea are 1,3 milioane de urmăritori pe Instagram și de altfel este cea mai bine plătită vedetă din acest sezon de la Asia Express. Detalii AICI.