Cine este sora celebră și superbă a lui Brigitte Pastramă? Nimeni nu a știut că cele două sunt rude

26 apr. 2022
Cine este sora celebră și superbă a lui Brigitte Pastramă? Nimeni nu a știut că cele două sunt rude

Pe Brigitte Pastramă o cunoaște toată lumea, însă sunt puțini care știu că vedeta are o soră pe nume Cristina. Având în vedere că recent a fost ziua ei de naștere, vedeta i-a transmis un mesaj alături de câteva fotografii împreună.

Brigitte Pastramă este extrem de cunoscută în lumea mondenă, dar puțini știu că aceasta are o soră, pe Cristina Szeifert. Recent, bruneta a postat în mediul online mai multe poze cu sora sa, alături de un mesaj cu ocazia aniversării sale.

”La mulți ani, surioara mea! Te iubesc!”, a scris vedeta pe rețelele de socializare.

Brigitte Pastramă a declarat de nenumărate ori că sora sa i-a fost mereu alături în momentele dificile. De asemenea, cele două au evoluat destul de mult în ultimii ani.

În ceea ce o privește pe sora brunetei, aceasta este expert de mașini de lux și conduce o afacere de aproximativ 15 ani în Timișoara.

Brigitte Pastramă, printre vedetele date afară de la Antena 1

Reality show-urile Brigitte și Florin Pastramă, dar și cel cu Armin Nicoară și Claudia Puican au fost scoase de pe post din cauza audiențelor scăzute.

Dima Trofin, din păcate a rămas complet fără job, așa că este nevoit să-și caute de lucru. La fel și alți oameni din echipa de producție. Cei de la Antena Stars vor să găsească soluții cât mai ieftine pentru acel tronson orar.

”Am fost anunțați că nu vom mai face show-ul. E adevărat, înainte, noi am vorbit cu producătoarea noastră, i-am spus că ne este destul de greu să mergem și la cântări, la petreceri, să și filmăm… Nu știu cum au fost audiențele show-ului, nu știu dacă de aceea s-a renunțat la a continua colaborare. Oricum, noi nu putem spune că suntem supărați, ne era destul de greu să facem față la programul încărcat.

Și, ca să fim sinceri, încă de când le-am propus proiectul am discutat cu producătorii să facem un sezon și să vedem apoi cum a mers și să luăm decizii cu privire la un alt sezon. Oricum, deja a fost filmat cam totul, am făcut și încheierea, așa că lucrurile s-au rezolvat”, a declarat, în exclusivitate pentru FANATIK, Armin Nicoară.