Cine este superba fiică a lui Firicel din Las Fierbinți și cu ce se ocupă tânăra? Nimeni nu a știut că cei doi sunt rude

18 dec. 2022
Cine este superba fiică a lui Firicel din Las Fierbinți și cu ce se ocupă tânăra? Nimeni nu a știut că cei doi sunt rude

Firicel este unul dintre cele mai îndrăgite personaje din Las Fierbinți. Actorul Toma Cuzin a ajuns în prim plan și cu alt tip de informații. El a avut ceva probleme cu drogurile, însă acum lucrurile s-au calmat. Și asta și datorită fiicei lui, Meda, pe care el o iubește enorm.

Firicel din Las Fierbinți este foarte mândru de ea și a vrut să o prezinte tuturor. El a postat în mediul online o fotografie cu aceasta, iar fanii au rămas impresionați de frumusețea ei. Meda Cuzin și-a serbat de curând ziua de naștere, prilej pentru tatăl său de a aduce în atenția publică.

„La mulți ani, Meda! La mulți ani, fata lu’ tata! 13 ani… ca ieri. Te iubesc! Să crești, să înflorești, să visezi, să crezi”, a fost mesajul pe care Firicel l-a lăsat pe rețelele de socializare.

Cine este fiica lui Firicel din Las Fierbinți

Adolescenta, care s-a născut pe 3 august 2009, este familiarizată cu lumina reflectoarelor. La doar șase ani, aceasta a jucat în filmul „Vânătorul de spirite”, regizat de Dragoș Buliga.

Ca și ceilalți actori din Las Fierbinți, Firicel preferă să își țină viața privată departe de ochii curioșilor. Are momente rare când vorbește despre familia sa, dar se știe că este căsătorit cu o femeie pe nume Cristina, de profesie artist plastic, cu care are o relație încă de când el avea doar 16 ani.

Toma Cuzin mai are și un fiu cu frumoasa lui soție, pe care l-a numit Nicodim. Acesta are 15 ani și se pare că și el o ia pe urmele tatălui lui, având în vedere că a jucat un rol memorabil în filmul „Comoara”, în regia lui Corneliu Porumboiu.