Cine va câștiga Masked Singer România? Sub acea mască se află chiar Jean-Claude Van Damme, dar nimeni nu și-a imaginat

04 nov. 2021
Cine va câștiga Masked Singer România? Sub acea mască se află chiar Jean-Claude Van Damme, dar nimeni nu și-a imaginat
Păunul este noua mască de la Masked Singer România

Dacă este joi, este Masked Singer România la PRO TV, începând cu ora 21.30. Cea de-a doua ediție a show-ului care inițial a fost prezentat de Jorge a obținut cifre mari de audiență, iar producătorii au lucrat mult pentru a oferi un spectacol cu adevărat inedit. Cei patru detectivi, INNA, Horia Brenciu, Alex Bogdan și Mihaela Rădulescu au fost și ei foarte prinși în acest show, iar reacțiile lor naturale au adus plus valoare producției.

În această seară Fluturele, Muma Pădurii, Lady Panda, Oul Dragonilor, Pinguinul, Șaorma și Albina reintră pe scena Masked Singer, dar vor avea parte de încă o surpriză. O nouă mască le va face concurență. Este vorba despre Păun.

Foarte mulți fani ai emisiunii prezentat acum de Pavel Bartoș se întreabă cine va câștiga Masked Singer România. Deja au fost eliminate nume mari ca Antonia, Alex Velea, Mihai Trăistariu sau Oana Zăvoranu.

Ei bine, se pare că printre măști s-ar ascunde și nimeni altul decât celebrul actor Jean-Claude Van Damme, care făcea furori în anii 90. Acesta juca în filme de acțiune, în care era un luptător desăvârșit. El a fost văzut în România în această vară, iar manelistul Dani Mocanu chiar s-a fotografiat cu el.

Cine va câștiga Masked Singer România

Mulți spun că acesta va fi marele câștigător sau că va ajunge cel puțin până aproape de finală. Favoriții publicului până acum par a fi, însă Muma Pădurii și Oul Dragonilor, dar preferințele se schimbă și în funcție de preferințele producătorilor, care înclină de cele mai multe ori balanța într-o direcție sau alta prin manipularea imaginilor.

Joi seară, Fluturele va fi în prim plan pentru că va alege să cânte o piesă surprinzătoare pe scena Masked Singer România. ”E piesa mea, Flashback!”, va spune INNA. Indiciile pe care masca le va oferi vor crea și mai mult mister în jurul persoanei care și-ar putea ascunde identitatea sub costum.

”Mă bucur că nu v-am întristat săptămâna trecută cu povestea mea. Pe cât de încercată mi-a fost viața, pe atât de colorat îmi e sufletul. M-am schimbat enorm și am învățat să cad în picioare. Am învățat că oricât ai fi de tăvălit de soartă trebuie să te ridici, să te scuturi și să mergi mai departe. Sunt un fluture complet, mi-am găsit și jumătatea. Fluturii din stomac s-au activat când mi-am zărit pentru prima oară partenerul. Nu sunt o romantică, dar îmi ador soțul. Știu ce vreau de la viață și nu fac rabat de la nimic când vine vorba de familie”, va spune Fluturele în această seară, la Masked Singer România.