Codin Maticiuc a semnat cu PRO TV! După Masked Singer România, acesta bifează apariția într-un nou proiect de top

15 oct. 2021
Codin Maticiuc a semnat cu PRO TV! După Masked Singer România, acesta bifează apariția într-un nou proiect de top

Codin Maticiuc a fost unul dintre cei patru detectivi în primul sezon al show-ului muzical Masked Singer România. Ediția cu numărul 2 se bucură de un sucees mai mare, datorită schimbărilor realizate. În juriu au venit Mihaela Rădulescu și actorul comediant, Alex Bogdan. În plus, Pavel Bartoș prezintă show-ul în locul lui Jorge.

Codin Maticiuc, chiar dacă a rămas fără Masked Singer România, a semnat cu PRO TV pentru nou proiect și va apărea în cel de-al patrulea și ultimul sezon al serialului VLAD. El a mai avut un rol și în primul sezon, dar apoi a dispărut.

Anghel Damian, Head Writer – Creative Producer, povestește despre acest moment al serialului: ”Acum că am intrat pe culoarul final și ne apropiem cu pași siguri spre deznodământ, personajele nostre titulare sunt într-o luptă de care pe care, toți împotriva a toți, fiecare pentru el, pentru adevărul lui/ei. În această luptă apar aliați surpriză, fie personaje noi care vor modifica fundamental sfârșitul, fie personaje care în trecut au avut o pondere mai mică, dar care acum sunt în stare să răstoarne buturuga mare. În ultima categorie se găsește și Bulgaru’, jucător de poker, milionar și om care le încurcă și descurcă pe toate”.

Codin Maticiuc va reveni în Vlad, chiar de luni, de la 21:30

”Perioada filmărilor a fost una extrem de interesantă deoarece este primul meu proiect de acest gen. Până acum am făcut doar film de lung metraj, iar experiența într-un serial de televiziune a fost extrem de ofertantă. M-am bucurat să mă adresez și acestui tip de public. Am avut ocazia să fiu cu prieteni alături de care am mai lucrat, precum Jesus del Cerro (Miami Bici), Anghel Damian, Monica Bîrlădeanu (în filmul Faci sau Taci), Olimpia Melinte (a jucat în primul film produs de mine). A fost foarte fun și m-am bucurat să joc în primul meu serial.”, a spus acesta.

Anghel Damian continuă prezentarea noului actor din serial și spune: ”Pe Codin Maticiuc sunt convins că l-ați mai văzut, fie în filmul românesc cu cel mai mare succes la boxoffice post 90’, fie ca detectiv în Masked Singer România, sau îl cunoașteti drept filantrop, sau scriitor de roman, sau personaj de cancan. Codin are multe fețe și e gata să le împrumute, din nou, Bulgarului din VLAD”.

Nu ratați luni seara, de la ora 21:30, un nou episod din super producția VLAD!