Concedieri pe bandă la Antene! Vedetele care vor fi date afară! Din 2022 rămân fără contract și fără emisiuni

29 dec. 2021
Concedieri pe bandă la Antene! Vedetele care vor fi date afară! Din 2022 rămân fără contract și fără emisiuni

Pentru anul 2022, trustul Intact și-a propus să-și mărească și mai mult profitul. Așa că sunt în căutarea celor mai ieftine soluții: salarii mici, vedete care acceptă orice condiții. Cei mai puțini norocoși sunt prezentatorii matinalului de la Antena Stars, Ameri Nasrin și Dima Trofin.

Se pare că cei doi vor rămâne fără emisiunea Star Matinal și asta pentru că managementul Antenelor a decis că producția nu mai trebuie să facă concurență pentru Neața cu Răzvan și Dani.

De asemenea Mămici de pitici cu lipici s-ar putea să fie scoasă din grilă, iar Gabriela Cristea ar urma să primească un alt proiect. Reality show-urile Brigitte și Florin Pastramă, dar și cel cu Armin Nicoară și Claudia Puican urmează de asemenea să fie eliminate de pe post din cauza audiențelor scăzute, anunță FANATIK.

Ameri Nasrin a fost recent implicată într-un scandal cu Simona Hapciuc. Cele două s-au bătut în baie, dar nu de aceea a rămas fără emisiune. Mai mult decât atât, primele informații arată că aceasta ar fi primit un alt proiect, dar încă nu a dat un răspuns final. Era destul de atașată de formatul Star Matinal, unde lucrează de opt ani.

Vedetele care rămân fără jobul de la Antena

Dima Trofin, din păcate rămâne complet fără job, așa că este nevoit să-și caute de lucru. La fel și alți oameni din echipa de producție. Cei de la Antena Stars vor să găsească soluții cât mai ieftine pentru acel tronson orar.

”Am fost anunțați că nu vom mai face show-ul. E adevărat, înainte, noi am vorbit cu producătoarea noastră, i-am spus că ne este destul de greu să mergem și la cântări, la petreceri, să și filmăm… Nu știu cum au fost audiențele show-ului, nu știu dacă de aceea s-a renunțat la a continua colaborare. Oricum, noi nu putem spune că suntem supărați, ne era destul de greu să facem față la programul încărcat.

Și, ca să fim sinceri, încă de când le-am propus proiectul am discutat cu producătorii să facem un sezon și să vedem apoi cum a mers și să luăm decizii cu privire la un alt sezon. Oricum, deja a fost filmat cam totul, am făcut și încheierea, așa că lucrurile s-au rezolvat”, a declarat, în exclusivitate pentru FANATIK, Armin Nicoară.