Concurenta de la Asia Express care a cerut bani în plus ca să rămână în competiție sau pleacă. Moment unic în istoria show-ului

31 oct. 2021
Concurenta de la Asia Express care a cerut bani în plus ca să rămână în competiție sau pleacă. Moment unic în istoria show-ului

Sezonul 4 al Asia Express, prezentat de Irina Fodor, care a înlocuit-o pe Gina Pistol, aflată în concediu de maternitate, este un adevărat succes. Filmat în condiții grele, cele nouă echipe care au pornit pe Drumul Împăraților au reușit să facă show și au dat dovadă de un spirit competitiv la superlativ. Cu o excepție.

Influencerii Zarug și Lorelei Bratu au fost eliminați, după ce au pierdut cursa pentru Ultima Șansă și după ce au refuzat să facă mai multe probe. Dar nu a fost prima dată când producătorii Antena 1 au avut probleme cu vedetele din online.

În trecut, Ana Morodan a făcut echipă cu Adrian Teleșpan și a fost un pachet de nervi tot show-ul. Abia aștepta să plece acasă și după experiența Asia Express și-a atras multe critici din cauza atitudinii sale.

Bani în plus sau nu mai continuă

Puțini știu, însă aceasta și-a negociat la sânge contractul. Eliminată din competiție, ea și partenerul său au fost întorși din competiție după ce Jojo și Paul Ipate au fost nevoiță să plece de la Asia Express. Practic au trebuit să-i înlocuiască pe cei doi.

Ana Morodan

Sursele ShowBlitz.ro spun că Ana Morodan s-a lăsat cu greu înduplecată. A cerut bani în plus, față de ce negociase inițial în contract și în plus a cerut acordul să poată folosi din când în când telefonul mobil, ceea ce este interzis când sunt filmări. Pentru că nu aveau altă soluție, producătorii au acceptat.

Cine va câștiga Asia Express, sezonul 4

Ulterior Ana Morodan a mai prins un contract bun, cel puțin din punct de vedere al imaginii. Ea a fost unul din cei patru detectivi în prima ediția a show-ului Masled Singer România, de pe PRO TV. În cel de-al doilea a fost înlocuită de Mihaela Rădulescu, dar a declarat că nici nu și-ar fi dorit să continue pentru că era prea mare bătaie de cap pentru puțini bani.

La Asia Express, Sezonul 4 au fost înscrise nouă echipe, din care au mai rămas șase în prezent. Mihai și Elwira Petre sau Emi și Cuza ar fi marii câștigători ai trofeului, potrivit mai multor surse media.

În mod cert nu Lidia Buble și sora ei, Esterau au câștigat pentru că artista s-a arătat de mai multe ori nemulțumită de ceea ce s-a întâmplat în show, sugerând cumva că lucrurile au fost aranjate de dinainte de producători.