Concurenta super celebră de la Bravo, ai stil! care a fost asistenta personală a lui Mircea Badea. Se îmbrăca sumar și îi făcea concurență lui Carmen Brumă (EXCLUSIV)

02 nov. 2021
Concurenta super celebră de la Bravo, ai stil! care a fost asistenta personală a lui Mircea Badea. Se îmbrăca sumar și îi făcea concurență lui Carmen Brumă (EXCLUSIV)
Carmen Brumă, Mircea Badea și Adina Halas, în urmă cu aproape 20 de ani

Producătorii Kanal D vin cu noi surprize pentru fanii emisiunii Bravo, ai stil! Celebrities. Concurentele se schimbă pe bandă rulantă, iar fiecare eliminare vine și cu o serie de acuzații a celor care gestionează acest show. Majoritatea se plâng de jignirile care le sunt aduse și nu consideră corectă competiția.

Sensy este ultima concurentă eliminată. Influencerița și-a rugat fanii insistent să nu o mai voteze pentru că vrea să plece acasă. La final, ea a dezvăluit că s-ar fi așteptat să aibă parte de o experiență mult mai frumoasă. Și Otniela Sandu a ales să se retragă din emisiune, folosind pretextul unor probleme de sănătate.

Dar producătorii Kanal D au găsit imediat soluții. Adina Halas este cea care i-a luat locul lui Sensy. În vârstă de 41 de ani, vedeta este cunoscută acum mai degrabă ca influencer pe zona de fashion și lifestyle.

Puțini își mai amintesc, însă că în urmă cu aproape 20 de ani, aceasta era asistenta lui Mircea Badea în cadrul late-night show-ului „Noaptea târziu cu Mircea Badea” de la Antena 1. La acel moment se îmbrăca foarte sumar și conducea invitații în platou, alături de colega ei Carmen Brumă, care între timp a devenit partenera de viață a realizatorului TV.

Adina Halas, foarte încântată de propunerea Kanal D

Adina Halas este foarte încântată de propunerea venită de la Kanal D și de faptul că va face parte din show-ul de fashion, Bravo, ai stil! Celebrities și speră să rămână cât mai mult timp în emisiunea prezentată de Ilinca Vandici.

“Acest proiect îmbină mai multe lucruri care îmi sunt dragi, este un proiect frumos și glam, se vorbest despre modă și am în jurul meu oameni haioși și fete frumoase. Așa că mi se pare cel mai potrivit loc pentru mine, în momentul acesta. Consider participarea mea la o joacă frumoasă, dar sunt conștientă de faptul că este o competiție.

Am rigurozitatea specifică capricornului, sunt competitivă și foarte atentă la toate mișcările pe care le implică un concurs, dar de data aceasta să spunem că predomină ideea de show și de TV. Îmi doresc să câștig, cine nu își dorește să câștige o competiție? Eu cred că am toate atuurile necesare, dorința și energia de a mă afla aici și cred că pot să demonstrez. Până la urmă publicul este cel care alege și voi vedea pe parcurs ce se va întâmpla”, a declarat Adina Halas.