Corina Bilcon, lovitură fatală pentru Anamaria Prodan! Primele imagini cu iubita lui Laurențiu Reghecamf. Asemănare izbitoare cu soția

12 oct. 2021
Corina Bilcon, lovitură fatală pentru Anamaria Prodan! Primele imagini cu iubita lui Laurențiu Reghecamf. Asemănare izbitoare cu soția

Vrea Corina Bilcon să fie noua Anamaria Prodan? Răspunsul pare a fi da. Din informațiile ShowBlitz.ro, tânără în vârstă de 29 de ani a visat de mică la celebritate. A bătut la ușa OTV-ului, dar fără prea mult succes, astfel că a ajuns una dintre cele mai apreciate escorte de lux, după ce a câștigat un concurs de hostess.

Corina Bilcon a apelat de mai multe ori la chirurugul estetician. Aceasta și-a mărit, și-a făcut implant cu silicoane și se pare că ar avea și o intervenție la nas. Cert este că noua iubită a lui Laurenție Reghecamf este o abonată a clinicilor de înfrumusețare.

La fel ca și soția Anamaria Prodan, care la 48 de ani arată perfect. Ambele femei din viața antrenorului de la CSU Craiova sunt blonde cu șuvițe, au aproape aceeași înălțime și trupurile sculptate. S-ar putea spune că tânăra Corina a încercat să o copieze pe cea care i-a stat alături lui Laurențiu Reghecamf în ultimii 15 ani.

Corina Bilcon este la fel de frumoasă ca Anamaria Prodan

Dacă până acum, frumoasa tânără nu voia să aibă numele trecut pe vreun site de știri, acum nu se mai opune. Ba chiar furnizează și fotografii, probabil cu rolul de a scoate din minți pe rivala ei, care așa cum v-am dezvăluit într-un articol anterior, vrea să o lase fără niciun ban. Sau mai bine zis dorește să-l lase pe Reghe falit.

Și asta pentru că nu-și dorește ca amanta să se bucure de munca ei. Mai ales că în spatele muntelui de bani care se află în conturile lor a fost mai mult ea.

Mai multe fotografii au apărut astăzi pe site-ul FANATIK.RO, prima publicație din România care a publicat informația că Laurențiu Reghecamf divorțează și prima publicație care a anunțat și sarcina Corinei Bilcon.

Corina Bilcon și Anamaria Prodan/ Foto: FANATIK.RO

În mod cert, jurnaliștii de acolo au acces la informații prețioase din zona Corina Bilcon – Laurențiu Reghecamf și asta și pentru că patronul Horia Ivanovici era bun prieten cu Reghe.

Între timp, Anamaria Prodan își pregătește strategia de atac. Aceasta ține enorm la imaginea ei, iar faptul că s-a ajuns în acest punct o deranjează teribil. Așa că indiferent de declarațiile oficiale, este greu de crezut că divorțul va fi unul fără scandal.