Corina Caciuc este terminată! Reacția genială a Anamariei Prodan, după a apărut un VIDEO jenant cu amanta lui Reghe. A fost filmată de fostul iubit, Kamara

21 nov. 2021
Corina Caciuc este terminată! Reacția genială a Anamariei Prodan, după a apărut un VIDEO jenant cu amanta lui Reghe. A fost filmată de fostul iubit, Kamara

Corina Caciuc a transmis nenumărate notificări avocațiale către presă, amenințând cu tribunalul pe toți cei care au publicat informații despre ea, care nu i-au fost pe plac. Ea nu le infirmă, însă spune că nu este persoană publică și apelează la argumentul GDPR. Însă în momentul în care FANATIK și CANCAN au relatat detalii despre ea, ce-i drept controlate, a devenit persoană publică.

Corina Caciuc are 29 de ani și este actuala iubită sau amantă a lui Laurențiu Reghecamf, care este în continuare căsătorit cu Anamaria Prodan. Cei doi s-au cunoscut în Dubai, unde tânăra era nelipsită din cluburile de noapte, dar spune ea, mergea și la facultate.

Un filmuleț postat pe Youtube de jurnalistul clujean, Liviu Alexa și detaliat pe site-ul lui strictsecret.ro o distruge pe Corina Caciuc, cunoscut mai mult ca și Corina Bilcon.

Aceasta apare într-o ipostază absolut jenantă în perioada în care era adolescentă. La acel moment avea o idilă cu Kamara, solistul de la Alb Negru care o ruga să promite că se va ține de școală și că va renunța la țigări. Replicile și privirea Corinei sunt efectiv ucigătoare pentru imaginea ei.

Reacția genială pe care a avut-o Anamaria Prodan

Cum era de așteptat, Anamaria Prodan nu putea să nu aibă nicio reacție pe acest subiect, așa că a bifat pe Instagram o replică genială, scurtă, dar cuprinzătoare.

„Uneori, cea mai bună răzbunare este să zâmbești și să mergi mai departe!”, a scris Anamaria Prodan pe contul ei personal de Instagram.

„Promit să mă ţin de şcoală şi să mă duc la şcoală. Să fiu şi cea mai bună! Promit să am la fiecare materie câte un caiet şi să îmi cumpăr şi o carte. Promit să mă împac cu părinții mei Promit să fiu o fată model şi că mă voi duce des la ei”, îi promitea Corina Caciuc  lui Kamara în clipul de mai jos.