Cosmin Natanticu rupe tăcerea despre Asia Express! Cu cine i-au propus producătorii să facă echipă? Nu au vrut-o pe Lizy

26 oct. 2021
Cosmin Natanticu rupe tăcerea despre Asia Express! Cu cine i-au propus producătorii să facă echipă? Nu au vrut-o pe Lizy
Eliza și Cosmin Natanticu

Cosmin Natanticu și soția lui, Eliza Natanticu pe care o alintă Lizy, formează una dintre cele mai puternice echipe din Sezonul 4 al Asia Express, prezentat de Irina Fodor. Cei doi nu au reușit să câștige amulete sau imunitate, dar se luptă foarte tare să rămână cât mai mult în competiție. Ba chiar au făcut și un gest nesportiv pentru a avea un avantaj în fața celorlalte echipe.

Într-un episod trecut, producătorii Asia Express au arătat momentul în care Cosmin și Eliza Natanticu au ascuns costumele necesare pentru o probă impusă, pe care trebuiau să le poarte Patrizia și fiul său, Francesco Paglieri.

În cadrul podcastului pe care îl găzduiește alături de Dragoș Mușat, Cosmin Natanticu a spus detalii secrete din interiorul negocierilor de la Asia Express. Acesta a dezvăluit că producătorii i-au propus să meargă pe Drumul Împăraților alături de Viorel Dragu sau Costel Bojog, doi comedianți cunoscuți.

Acesta a refuzat, însă și a insistat să facă echipă chiar cu soția lui, Lizy, care își dorea enorm să fie parte a unei experiențe de acest tip. Ea a participat în trecut și la X-Factor și spera ca emisiunea să fie o rampă de lansare pentru ea, dar succesul nu a venit.

Eliza Natanticu s-a temut până în ultima clipă că producătorii nu o vor accepta la Asia Express

„Înainte să plec, eram super emotivă și după ce am trecut prin toate probele de foc, m-am întors călită. Nu m-am văzut niciodată urcând un munte de două ori. Mă pregătisem pentru greu, dar nu pentru ce se întâmplă acolo. Tehnica de respirație, a lui Wim Hof, m-a ajutat să trec peste momentele dificile. E mai simplă pentru că îți urmărești inspirația și expirația ca și cum urmărești cu gândul”, a povestit Eliza Natanticu în podcastul soțului său.

De profesie actriță, aceasta a mărturisit că îi era teamă să se bucure de contractul cu Antena 1 și asta pentru că și în trecut i s-au mai promis lucruri, care nu s-au mai întâmplat și nu dorea să se entuziasmeze din nou inutil.

„Eu mi-am dorit atât de mult să se întâmple o chestie de asta, încât am spus că mă bucur când ajung acolo. Mi s-au promis lucruri și nu s-au mai întâmplat. Nu am vrut să mă bucur, pentru că îmi era frică că se poate întâmpla ceva neprevăzut”, a mai spus  Eliza.