Cristi Borcea divorțează de Valentina Pelinel. Cine ar fi noua lui amantă celebră? Un cunoscut patron de presă a dat toate detaliile

27 oct. 2021
Cristi Borcea divorțează de Valentina Pelinel. Cine ar fi noua lui amantă celebră? Un cunoscut patron de presă a dat toate detaliile

Divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecamf are rival. Cristi Borcea ar urma să pună punct căsniciei cu Valentina Pelinel, deși cei doi nu sunt împreună de foarte mult timp. Recent, aceasta a fost operată la genuchi și a ieșit din spital în cârje, după ce a tot avut probleme cu ligamentele în urma unui accident la ski, suferit în urmă cu opt ani.

Ipoteza divorțului lui Cristi Borcea a fost lansată de jurnalistul Liviu Alexa, care este și un renumit patron de presă din Cluj, el deținând mai multe afaceri în industria mass media. Acesta este și un contestatar important al lui Emil Boc. A și candidat împotriva lui, fie independent, fie din partea PSD.

Liviu Alexa susține că fostul patron de la Dinamo ar avea acum o altă amantă celebră, pe nimeni alta decât Adelina Pestrițu. Aceasta este căsătorită din anul 2019 cu omul de afaceri Virgil Șteblea, cu care are și o fetiță.

Jurnalistul susține că Borcea este cel care o finanțează pe celebra influenceriță, care are un stil de viață încununat de lux. Mai mult, cuibușorul lor de nebunii s-ar afla la Miami. Totuși trebuie menționat faptul că Adelina Pestrițu a mers în vacanță în Statele Unite ale Americii alături de soțul ei.

Cristi Borcea ar vrea să divorțeze pentru ea

În plus, Liviu Alexa nu a prezentat nicio dovadă despre ceea ce indică pe noul lui site strictsecret.ro. Conform acestuia Cristi Borcea ar spune prin „târg” că Adelina Pesrițu este: „iubirea vieții mele, adevărata mea soție”.

În articolul plin de acuzații se mai menționează și că milionarul s-a plictisit de Valentina Pelinel, care la 40 de ani este deja fumată. El mai spune și că Adelina a fost transformată dintr-o țărăncuță de Câmpulung într-o mare divă chiar de celebrul devorator de femei. Până acum, Cristi Borcea a avut relații cu Dana Săvuică, Sorana de la A.S.I.A., Sonia Trifan, Daniela Crudu și multe altele.

Bianca Drăgușanu a povestit că milionarul i-a făcut și ei avansuri, dar aceasta l-a refuzat. Așadar eternul îndrăgostit nu prea reușește să se abțină atunci când vine vorba de divele din showbiz.

„Nu, cum să le cumpăr dacă pentru ele există Dumnezeu și eu. Nu sunt modest, eu le dau oxigenul. Eu le țin pe toate, copiii au cele mai bune condiții și nu am de ce să le cumpăr tăcerea. Ele sunt condamnate să se poarte frumos cu mine și cu copiii și să își vadă în primul rând de copii. Păi, dacă eu le dau oxigenul? Poți să trăiești fără oxigen? Amândouă au acum relație cu bărbați extraordinari”, a fost declarația uluitoare a lui Cristi Borcea din emisiunea lui Denise Rifai de la Kanal D.