Cu ce se ocupă părinții lui Zarug de la Asia Express? Ambii sunt foarte cunoscuți și dețin funcții foarte importante

16 oct. 2021
Cu ce se ocupă părinții lui Zarug de la Asia Express? Ambii sunt foarte cunoscuți și dețin funcții foarte importante
Zarug și Lorelei Bratu

Zarug, pe numele real, Mihai Dan Zarug este fără doar și poate cel mai colorat personaj de la Asia Express, sezonul 4. Acesta face echipă cu Lorelei Bratu și până acum s-au descurcat foarte bine în competiție. Au reușit chiar și să câștige amulete.

Încă de la primul episod difuzat de Antena 1, publicul a vrut să afle cât mai multe detalii despre Zarug. Acesta a ajuns celebru după ce a participat la Chefi la Cuțite, în urmă cu doi ani. El a lăsat juriul fără cuvinte, în speciat datorită look-ului său extrem de îndrăzneț.

Pentru că vorbește ca o femeie, dar arată ca un bărbat, mulți s-au întrebat care este sexul acestuia. Ei bine, el este bărbat, absolvent de Drept și provine dintr-o familie de top din nordul României, mai exact din zona Botoșani.

Mama sa, Ana Manuela Zarug este directoare la o fabrică importantă de confecții de 28 de ani și de-a lungul timpului a cochetat și cu politica. A făcut parte și din PSD și din PDL.

Cu ce se ocupă și tatăl lui Zarug de la Asia Express

De la ea a moștenit concurenul de la Asia Express pasiunea pentru haine.

“Mama mea e un lider, o femeie care și-a croit drumul într-o lume a bărbaților și asta spune multe despre forța ei interioară și despre stilul ei ca om. She’s my rock. Dacă e să-i analizez stilul de-a lungul anilor, îmi vine în minte ideea de power dressing with a feminine twist and gorgeous shoes”, declarata Zarug într-un interviu acordat pentru harpersbazaar.ro.

Mai mult, acesta a dezvăluit că primele lecții despre haine le-a primit de la mama sa. Chiar dacă părinții au încercat să-l determine să lucreze ca jurist, nu a rezistat prea mult în această funcție.

“Mama e responsabilă pentru ochiul meu critic și pentru curiozitatea față de tot ce e frumos și nou. De la ea am primele noțiuni despre asortat culorile între ele, de la ea am învățat să recunosc fibrele materialelor”, a mai spus Zarug.

Alexandru Zarug, tatăl concurentului de la Asia Express, a fost comisar șef la Comisariatul Județean Protecția Consumatorului. El a deținut de-a lungul timpului mai multe funcții importante în administrație.