Cu ce tânără superbă și deja celebră a fost surprins Mihai Gâdea? Se afișează tot timpul cu ea și este extrem de zâmbitor

23 sept. 2021
Cu ce tânără superbă și deja celebră a fost surprins Mihai Gâdea? Se afișează tot timpul cu ea și este extrem de zâmbitor
Mihai Gâdea și fiica lui, Karina Maisha

La 44 de ani, Mihai Gâdea este un bărbat care arată încă foarte bine și atrage privirile doamnelor și domnișoarelor. Iar în ultima perioadă au apărut foarte multe bârfe legate de faptul că acesta s-a afișat întreaga vară alături de o tânără absolut superbă.

Nu toată lumea a recunoscut-o, deși este deja celebră, mai ales că face furori cu fotografiile sale foarte coole de pe rețelele de socializare. Așadar Mihai Gâdea a fost văzut foarte des, la numeroase evenimente alături de frumoasa lui fiică, Karina Maisha.

Aceasta a împlinit 19 ani, iar anul acesta a dat și examenul de bacalaureat pe care l-a trecut cu brio. Apoi a fost acceptată la o facultate foarte prestigioasă din Olanda, unde va studia business creativ.

Ce studiază Karina Maisha, fiica lui Mihai Gâdea

Karina Maisha este și extrem de talentată. Cântă foarte frumos și deja a înregistrat câteva piese cover, cu care a făcut furori. Dacă își dorește, va putea oricând urma o carieră în industria muzicală.

Mihai Gâdea este extrem de mândru de fiica sa, pe care o iubește foarte mult. A mers împreună cu ea în toate vacanțele și a făcut furori cu pozele de Revelion. Atunci Karina s-a afișat într-o rochie superbă, aurie, cu care a întors toate privirile.

Numele ei nu a fost ales la întâmplare de părinții ei. Mihai Gâdea și Agatha Kundri. Karina înseamnă „dulceață”, iar Maisha, „plin de viață”, într-un dialect african. Și exact așa este și frumoasa adolescentă, care este pasionată de muzică, fotografie și modă, iar asta se vede cu ușurință din postările ei de pe Instagram.