Cum arată acum Lorelei Bratu, după Asia Express? Cât a slăbit colega de echipă a lui Zarug

18 oct. 2021
Cum arată acum Lorelei Bratu, după Asia Express? Cât a slăbit colega de echipă a lui Zarug
Lorelei Bratu adoră să mănânce

Lorelei Bratu și Zarug formează una dintre cele mai pitorești echipe de la Asia Express, sezonul 4. Cei doi nu se cunoșteau înainte de competiție, dar s-au înțeles foarte bine cât timp au fost în concurs împreună. Ambii provin din zona influencerilor online.

Lorelei Bratu se prezintă ca un model plus size, model XXL și promovează iubirea de sine indiferent de modul în care arătăm. Aceasta are 1,65 m înălțime și aproximativ 90 de kilograme, adică un surplus de mai bine de 30 de kilograme. Ea spune că de mică a fost supraponderală și mulți ani s-a luptat cu greutatea.

Cât a slăbit Lorelei Bratu după Asia Express

Până când într-o zi a decis să renunțe la toate dietele și să-și iubească corpul fix așa cum este. De altfel, ea nu ezită să poarte haine mulate, fuste sau rochii mini și să se pozeze în costum de baie și să arate pozele tuturor.

Experiența Asia Express a fost o provocare peste care a trecut cu bine. În primul rând, notorietatea ei a crescut foarte mult. Întrebată în cadrul unui interviu cât a slăbit, Lorelei Bratu a mărturisit că 2-3 kilograme. Chiar dacă show-ul a fost istovitor, nu le-a lipsit totuși mâncarea.

Așa arată Lorelei Bratu acum, după ce s-au terminat filmările la Asia Express

Maria Speranța, fiica Adrianei Trandafir, și ea concurentă la Asia Express dezvăluit că nu a dat niciun kilogram jos, în timp ce mama ei a spus că a slăbit 7 kilograme, dar că le-a recuperat rapid acasă.

Lorelei Bratu a intrat în primele episoade în conflict cu surorile Lidia și Estera Buble. De altfel, cele două echipe nu se suportă, iar acest lucru este destul de evident, urmărind emisiunea prezentată de Irina Fodor.

„Inspir femeile să se iubească indiferent de numărul de kilograme sau de cum arată. Știu ce înseamnă să te simți urâtă, eu sunt așa de când mă știu (n.r. cu forme) și cred că mi-am pierdut jumătate din viață încercând să slăbesc. La un moment dat, pur și simplu m-am oprit din caruselul ăsta. Mi-am dat seama că îmi place de mine și nu o să aștept ani de zile până când o să slăbesc. Poate că lucrul ăsta nu se va întâmpla niciodată. Nu kilogramele mă definesc și valoarea mea umană e mai presus de treaba asta. Îmi place foarte mult tot la mine, fără lipsă de modestie”, spunea Lorelei Bratu despre ea în urmă cu ceva timp, când a fost invitată la Chefi la Cuțite.