Cum arată acum soția lui Mihai Gâdea și ce diferență de vârstă este între ea și celebrul moderator Antena 3

05 oct. 2021
Cum arată acum soția lui Mihai Gâdea și ce diferență de vârstă este între ea și celebrul moderator Antena 3

Mihai Gâdea și frumoasa lui soție, Agatha Kundri sunt împreună de aproape 20 de ani. Cei doi au împreună o fiica superbă, pe Karina Maisha, care are 19 ani. Aceasta a plecat la studii în Olanda, unde urmează cursuri de creative business.

Pe Mihai Gâdea îl vede întreaga Românie aproape zilnic la Antena 3, unde are și rolul de CEO – director general al postului de televiziune. Acesta are o emisiune în prime time, Sinteza Zilei, cu care este de multe ori lider de audiență.

Mihai Gâdea are 44 de ani și a debutat inițial la Realitatea TV. Apoi a fost cooptat de Dan Voiculescu în trustul Intact și a lansat împreună cu acesta postul Antena 3, pe care îl conduce încă de la debut.

Cine este și cum arată soția lui Mihai Gâdea

Mihai Gâdea este unul dintre cei mai cunoscuți moderatori din România, însă este foarte discret când vine vorba de familie. Dacă pe fiica sa, Karina Maisha a arătat-o publicului, soția Agatha Kundri preferă să rămână în umbră.

Foto: Agatha Kundri Facebook

Aceasta are și o grădiniță de care se ocupă, dar este și psiholog, oferindu-le suport celor care au nevoie de ajutor. Ea are 40 de ani și iubește foarte mult sportul. De altfel, participă frecvent la concursuri de triatlon, de aceea și este în mare formă și arată superb.

Așadar diferența de vârstă dintre Mihai Gâdea și Agatha Kundri este de doar patru ani. Cei doi sunt niște părinți extrem de tineri, astfel că mama și fiica par de multe ori surori.

S-a căsătorit cu Mihai Gâdea când Karina Maisha, fiica lor avea deja trei ani, însă relația cu renumitul jurnalist era foarte sudată. Ambii au tați preoți adventiști.