Cum arată Denise Rifai fără machiaj? Este complet diferită de cea pe care o vedem la televizor

25 mart. 2021
Cum arată Denise Rifai fără machiaj? Este complet diferită de cea pe care o vedem la televizor

După mai bine de zece ani petrecuți la Realitatea Tv, Denise Rifai a semnat cu Kanal D și are o emisiune săptămânală, copiată după un proiect internațional de mare succes. Producția se bucură de audiență mare și în România, iar pentru asta vedeta a fost nevoită să-și schimbe look-ul. Și-a vopsit părul într-o nuanță mai închisă și a renunțat complet la șuvițele blonde.

Pentru emisiunea de pe Kanal D, Denise Rifai a fost nevoită să-și schimbe și garderoba, cel puțin aceea cu care apare în fața telespectatorilor. Ea adoptă un stil clasic, o coafură serioasă, care o îmbătrânește, dar care-i conferă o noto sporită de autoritate. Denise Rifai pare că a umblat și la fizionomie. Cu siguranță și-a injectat acid hialuronic în buze și pomeți și pare să fi apelat și la medic stomatolog pentru fațete dentare.

Denise Rifai fără machiaj. Foto: Facebook

Chiar și cu toate aceste schimbări, în care machiajul este foarte discret, ei bine când renunță complet la el, arată destul de diferit de vedeta cu care suntem obișnuiți la televizor. Denise Rifai este foarte mândră de modul în care arată și naturală 100%, așa că a postat o fotografie cu ea în acest mod. Fanii au apreciat gestul, dar i-au recomandat să renunțe la țuguierea buzelor întrucât nu-i stă deloc bine.

Denise Rifai a plecat de la Realitatea Tv, după ce Cozmin Gușă, protectorul ei s-a retras din conducerea editorială a postului

„Te rog nu-ți mai tugui buzele. Arata oribil. Asta ca sfat”, a fost unul dintre comentariile de mare impact, postat pe pagina ei de facebook, cu care mai mulți urmăritori au fost de acord.

Denise Rifai și-a dat demisia de la Realitatea Tv, în urmă cu un an, după ce Cozmin Gușă a renunțat la coordonarea editorială a postului. Acesta a fost preluat de Marcel Păcuraru, cu care vedeta nu s-a înțeles foarte bine și la scurt timp a plecat, acuzând faptul că nu se mai bucură de libertatea de altă dată.

Este de notorietate totuși faptul că ea era extrem de apropiată de Cozmin Gușă, cel care a și promovat-o agresiv în ultimii ani. După plecarea lui Rareș Bogdan de la Realitatea Tv, întreaga strategie de branding s-a concentrat pe Denise Rifai, care a și primit emisiunea care avea cea mai mare audiență, chiar în prime time.