Cum arată fiica cea mare a impresarei Anamaria Prodan? Rebecca are 1,82 înălțile și este model pentru Dolce & Gabana

20 apr. 2021
Cum arată fiica cea mare a impresarei Anamaria Prodan? Rebecca are 1,82 înălțile și este model pentru Dolce & Gabana

Anamaria Prodan este foarte mândră de cele două fiice ale sale. Rebecca și Sarah sunt extrem de frumoase și își moștenesc mama și când vine vorba de abilitate în business. Ambele sunt rezultatul căsniciei celebrei impresare cu baschetbalistul Tiberiu Dumitrescu.

Rebecca este și cea mai tânără patroană a unei echipe de fotbal din Liga 1. În acte, ea este proprietara Hermannstadt și are numai cuvinte de laudă când vine vorba despre Sibiu sau fotbal. Tânăra în vârstă de 22 de ani spune că pentru ea educația este cea mai importantă în prezent pentru că vrea să dezvolte imperiul lăsat de mama sa.

Rebecca este model internațional și studiază în Italia

Anamaria Prodan și fiica sa, Rebecca

”Cel mai important lucru din lume este educația! Vreau să duc mai departe imperiul construit de familia mea, să-i fac mândrii de mine și să le mulțumesc pentru toată educația și eforturile pe care le-au făcut pentru mine”, spunea Rebecca în urmă cu un an la DigiSport.

Fiica cea mare a AneiMaria Prodan este studentă în Italia la la Institutul Marangoni din Italia, specialitatea Fashion and Design. Ea a mers inițial la Parson University din New York, unde fusese admisă cu bursă, dar a dorit să fie mai aproape de casă.

Rebecca are 1,82 cm înălțime și este și model internațional. Ea are un contract semnat cu Dolce&Gabana, dar a defilat pentru numeroase case de modă importante. Totuși se vede mai mult făcând carieră în zona business-ului.