Cum arată fiica fostului mare fotbalist Gică Popescu și cu ce se ocupă aceasta? Motivul pentru care tânăra a plecat de acasă

16 ian. 2022
Cum arată fiica fostului mare fotbalist Gică Popescu și cu ce se ocupă aceasta? Motivul pentru care tânăra a plecat de acasă

Marele fotbalist Gică Popescu se mândrește cu fiica sa Maria. Aceasta deja știe ce vrea să facă în viață, motiv pentru care se pregătește intens pentru a-și atinge visul.

Gică Popescu a vorbit la Antena Sport despre cei doi copii ai lui -Maria și Nicolas. Marele fotbalist spune că Maria dorește să ajungă femeie de succes în afaceri și va face un master la o cunoscută facultate din Barcelona, în timp ce fratele ei, Nicolas, urmează să facă un master la Londra.

”Maria face Business Administration în Barcelona, una dintre cele mai importante facultăți de business din lume. Va face un Master în business la Londra și după aceea la muncă”, a spus Gică Popescu pentru Antena Sport.

Gică Popescu a mai spus despre fiica sa că nu a picat niciun examen în cei trei ani și jumătate de facultate.

”Mă bucură enorm că în cei trei ani și jumătate de facultate nu a picat niciun examen. Niciunul! Înseamnă ceva”, a completat acesta.

Fiica lui Gică Popescu este prezentă la toate meciurile Barcelonei

Marele fotbalist a povestit că fiica sa este nelipsită de la meciurile trupei antrenate de Xavi Hernandez.

”La Barcelona merge la toate meciurile. E suporter total”, a dezvăluit marele fotbalist.

De asemenea, acesta a povestit că fiica lui nu este lipsită nici de la meciurile naționalei, mai ales dacă evoluează Ianis Hagi, vărul ei.

”Da, da, ei sunt foarte apropiați, cei patru. Au crescut împreună, petrec vacanțe împreună. E frumos. Au o prietenie superbă. Se uită la meciurile României, la toate se uită”, a mai declarat acesta.