Cum arăta Gina Pistol înainte de operațiile estetice. Este complet schimbată: numai la nas a avut 4 intervenții

11 oct. 2021
Cum arăta Gina Pistol înainte de operațiile estetice. Este complet schimbată: numai la nas a avut 4 intervenții
Sursa foto: Instagram

Chiar dacă a ajuns la 40 de ani, Gina Pistol este în continuare considerată una dintre cele mai frumoase și atrăgătoare vedete din România. Ea face eforturi pentru a se menține în formă, mai ales în urma nașterii destul de recente. Cu toate acestea, de-a lungul timpului a apelat și la bisturiul medicilor pentru câteva operații estetice. 

Mai exact, ea a trecut prin patru operații la nas, și-a injectat silicon în buze și a suferit și o operație la pleoape. Intervenția, numită blefaroplastie, constă în îndepărtarea surplusului de piele de la nivelul pleoapelor. În ceea ce privește operația la buze, nici aici situația nu a fost lipsită de probleme. Gina Pistol a trebuit să se opereze din nou după apariția unor chisturi.

„Eu semăn cu mama. Ea are 50 de ani și are pleoapa lăsată, colțul ochilor e complet acoperit la ea și am decis să mă operez. Am ochii mai mari, par mai odihnită, medicul a operat puțin din pleoape. Am zis că, decât să fac operația la 50 de ani, când sunt cu nepoții, mai bine o fac acum. Toată lumea mi-a zis că par mai fresh și odihnită, mă bucur”, a mărturisit Gina Pistol.

Gina Pistol, înainte și după operații.

A crescut într-o familie m0destă

Trebuie menționat că situația materială a Ginei Pistol nu a fost mereu una foarte bună. Originară din județul Teleorman, ea nu a avut o copilărie și adolescență lipsită de griji. Familia ei era modestă și vedeta, din păcate, din această cauză ea nu s-a putut concentra atât de mult pe școală. Gina Pistol a terminat Școala de Arte și Meserii și a fost nevoită să se angajeze pentru a se putea întreține. Primul ei job a fost ca vânzătoare în Roșiorii de Vede, moment în care a renunțat la studii.

Odată mutată la București, ea s-a angajat ca vânzătoare la un magazin care vindea produse de lux. Aici a atras atenția mai multor persoane publice și până la apariția pe copertele revistei Playboy a fost doar un pas. După succesul pictorialului ea și-a început încet și intrarea în televiziune. Chiar dacă în prezent nu mai are contracte cu vreo televiziune, Gina Pistol își petrece mult timp în mediul online și are multă grijă de micuța ei Josephine, care îi ocupă cam toată ziua.