Cum arată în costum de baie Gabriela Prisăcariu, viitoarea soție a lui Dani Oțil și cea care-i va dărui un copil în câteva luni

29 mart. 2021
Cum arată în costum de baie Gabriela Prisăcariu, viitoarea soție a lui Dani Oțil și cea care-i va dărui un copil în câteva luni
Dani Oțil s-a căsătorit cu Gabriela Prisăcariu

Dani Oțil (40 de ani) și Gabriela Prisăcariu (28 de ani) au anunțat că vor avea copil. Fotomodelul este însărcinată în câteva luni deja, iar burtica ei de gravidă este vizibilă cu ochiul liber. Pentru că nu se mai putea ascunde, cuplul a decis să dea marea veste și fanilor, care-i urmăresc pe rețelele de socializare.

Dani Oțil a fost primul care a postat pe Instgram, iar mesajul lui a fost unul plin de umor, dar care trădează fericirea și emoția ce-l încearcă pe viitorul tătic. Extrem de entuziasmat, matinalul de la Antena 1 a vorbit despre acest subiect și în emisiunea de dimineață, pe care o are împreună cu Răzvan Simion.

„Pt toți cei care mă întreabă de ani total nepotrivit: cand faceți un copil…

Pt toți cei care au ceva cu pătrățelele noastre…
Pt toți cei care merg cu bebelușii 10-12 ore cu avionul, ca sa vada si bebelușii insule…
Pt toți…
hai ca am glumit…nu pt voi… Ci pentru noi…o sa avem un copil ”, a scris Dani Oțil pe contul de Instagram.

Gabriela Prisăcariu are 1.80 înălțime și este un fotomodel foarte cunoscut

Gabriela Prisăcariu, top model de prestigiu și fost câștigătoare a concursului Supermodels by Cătălin Botezatu a postat și ea pe facebook despre faptul că urmează să aibă un copil. Pentru că imaginea a fost mereu extrem de importantă pentru ea, ținând cont de jobul pe care-l are, ea a promis fanilor că se va reface foarte rapid și va reveni la forma care a consacrat-o, chiar dacă acum are burtică de gravidă.

Foto: Facebook

”Am tot primit mesaje de genul : “sa te vad dupa ce faci un copil daca o sa mai arati asa!” Challange accepted! Am decis sa spun aici, pt ca in curând mi se va vedea burta si se vor face speculații. Promit sa ma refac repede”, a scris și Gabriela pe Facebook.

Aceasta formează un cuplu cu Dani Oțil de mai bine de doi ani și deja fixaseră și data nunții. Doar că pandemia i-a obligat să amâne fericitul eveniment pentru atunci când totul va reveni la normal. Între timp, cei doi iubiți s-au pus pe treabă și deja probabil când își vor uni oficial destinele vor fi deja mamă și tată.