Cum arată Laura Cosoi fără niciun pic de machiaj? Schimbarea este destul de mare, dar acceptă să fie văzută așa

14 apr. 2021
Cum arată Laura Cosoi fără niciun pic de machiaj? Schimbarea este destul de mare, dar acceptă să fie văzută așa

La aproape 40 de ani, Laura Cosoi continuă să fie una dintre cele mai frumoase femei din România. Apogeul celebrității l-a atins în perioada în care a avut o relație cu Smiley. Toată lumea se aștepta ca cei doi să se căsătorească, dar după șapte ani de relație, cei doi au anunțat că se despart.

Motivul a fost unul întemeiat. Laura își dorea o familie și copii, în timp ce artistul nu se vedea căsătorit până la 40 de ani. Așa că vedeta a ales să-și găsească fericirea în brațele altui bărbat. Și la scurt timp s-a căsătorit cu omul de afaceri Cosmin Curticăpean. Cei doi au împreună astăzi două fetițe și par a fi o famile foarte fericită.

Cum arată Laura Cosoi fără machiaj?

Zilele acestea se află în vacanță, în Dubai, iar Laura Cosoi a dorit să se arate fanilor, așa cum este ea, naturală și fără strop de machiaj. Aceasta a transmis și un mesaj femeilor care își retușează fotografiile pentru a părea altfel decât sunt, subliniind că ea nu este deloc așa și că este mândră de cine este ea astăzi, la aproape 40 de ani.

„In momentul asta sunt in Dubai si realizez cat suntem de diferiti ca oameni, cultura, civilizatie … din clipa in care deschid usa si dau nas in nas cu alta natie. Pe scurt, femeile ajung sa nu se mai accepte pe ele insele asa cum sunt si sa se raporteze la un prototip. Sa ajunga, cu exagerarile de rigoare, fara fond.

Care-i treaba cu retusul pozelor vs naturalete? Ai imbatranit? Si ce daca? “Fentarea” timpului nu ne ofera anii inapoi. Cel mai bine e sa fii impacat cu trecerea lor inevitabila. Sa te incarci cu experienta frumoasa a anilor impliniti si sa ii faci de calitate pe cei care vor veni. In rest, e sanatos sa fii in acord cu alegerile facute!”, a scris Laura Cosoi pe pagina ei de facebook, unde are aproape un milion de urmăritori.

În ultimii ani, ea a scos mai multe cărți de rețete și a semnat mai multe contracte de imagine, ținând cont că se bucură în continuare de succes pe rețelele de socializare. Într-adevăr nu a mai avut proiecte de televiziune, dar asta nu i-a diminuat din popularitate.