Cum arată Mihaela Rădulescu complet goală la 52 de ani? Vedeta a acceptat să pozeze fără haine, iar pozele au ajuns pe internet

30 sept. 2021
Cum arată Mihaela Rădulescu complet goală la 52 de ani? Vedeta a acceptat să pozeze fără haine, iar pozele au ajuns pe internet

Mihaela Rădulescu a fost de fiecare dată o apariție puternică în showbiz, de neuitat. Mereu pusă în antiteză cu Andreea Marin, diva de la Monaco se bucură astăzi de contracte care o expun public mult mai mult. În prezent este detectiv la Masked Singer România, show-ul măștilor de pe PRO TV, care face maximă audiență.

Mihaela Rădulescu are 52 de ani, dar continuă să arate perfect. Are grijă ce mănâncă, face multă mișcare și în general urmează un stil de viață care o ajută să-și conserve imaginea de femeie frumoasă și sexy. În anul 2006 a pozat pentru prima dată nud, iar fotografiile au făcut senzație.

Acum la 15 ani distanță, ea a acceptat provocarea celor de la Revista Viva de a repeta experiența, iar rezultatul este unul excepțional. Mihaela Rădulescu are un trup de 20 ani și a explicat și motivul pentru care a acceptat să apară din nou așa.

În primul rând este o femeie liberă, nu o interesează ce spun cei din jurul său, ci doar cum se simtea ea cu ea. A vrut ca această copertă a Viva, pe care o găsiți la toate chioșcurile de difuzare a presei, să fie ca un manifest pentru femei… pentru femeile frumoase de toate vârstele.

Lecția Mihaelei Rădulescu pentru femei

„Nu știu cine nu s-a prins încă, dar repet pentru cei din ultima bancă – când am descoperit ce tare e să fii TU însăți, am început să fiu un om LIBER, o femeie care a aflat cine e și ce vrea. Asumarea asta proverbială a mea e consecința minunată a faptului că nu am mai vrut niciodată să aflu răspunsul la întrebarea „da ce-o să zică lumea?, știi tu, întrebarea aia care a ucis atâtea vise și a distrus atâtea vieți. În calitatea mea de mare iubitoare de viață și de fană totală a libertății apetisante de trai după cum am chef, vă spun clar că merită abordarea. Sărbătorim, cu acest shooting, două decenii de colaborare cu fotograful meu preferat, Marius Bărăgan, cu care am făcut și primul nud artistic din viața mea.

Nimic gen Playboy, ci doar nuditatea aia expresivă și… controversată, cum îi șade bine oricărui demers artistic. Și mie. (zâmbește) Nudul de acum 20 de ani a fost un mega boom de presă, iar condiția cu care am acceptat ideea a fost de a dona încasările copiilor cu boli incurabile de la Hospice Casa Speranței. Cu alte cuvinte, m-am dezbrăcat cu bucurie și cu satisfacția că gestul meu va conta, oricâte critici mă vor pune la zid. Îmi place la zid. Am stat de multe ori și am zâmbit de acolo, privind la toți cei care se agitau împotriva mea. Face parte din decorul meseriei mele.

Nudul de acum e despre altceva – e despre lupta cu o mentalitate prăfuită, care așază femeile de vârsta mea pe un fel de bancă de rezerve a societății sau, și mai rău, pe o linie moartă, profesional și… în general. Eu și atâtea alte femei grozave de aceeași generație PUTEM, IUBIM, MERITĂM, ȘTIM ȘI SUNTEM MINUNATE, trebuie doar să ne vedeți cu adevărat, nu să ne judecați după niște cifre anoste. În toată viața mea nu m-am simțit mai în formă, mai stăpână pe simțurile și dorințele mele, mai frumoasă, mai puternică, mai iubită și mai… imună la părerea celorlalți.”, a spus Mihalea Rădulescu pentru Viva.