Gina Pistol șochează România! Cum își folosește copilul pentru a face bani. Fotografia care a isterizat internetul

26 iun. 2021
Gina Pistol șochează România! Cum își folosește copilul pentru a face bani. Fotografia care a isterizat internetul
Gina Pistol și Smiley

Gina Pistol își folosește, mai nou conturile pe rețelele de socializare, doar ca să facă bani. Aceasta postează într-o proporție covârșitoare reclame la diverse produse, pentru care încasează sume cuprinse între 1000 și 3000 de euro pentru o singură postare, au declarat surse pentru showblitz.ro.

Ultima fotografie postată pe Instagram a făcut ravagii pe internet. Deși a primit aproape 65.000 de like-uri, comentariile au fost caustice pe alocuri, iar ulterior o parte au fost șterse. Mulți o acuză pe Gina Pistol că se folosește de micuța ei Josephine pentru a face bani, deși nu duce lipsă de finanțe.

Smiley a spus public că nu-și va arăta copilul în public

Smiley declarase că nu-și va arăta copilul publicului decât când aceasta va fi suficient de mare încât să poată decide dacă vrea sau nu să se arate publicului. Chiar dacă nu i se arată fața, totuși bebelușa este expusă destul de frecvent de mama ei, însă doar pentru a promova diverse produse.

Ultima reclamă este la Pampers și a stârnit multă furie pe internet. Multe mămici s-au plâns că scutecele irită și că sunt de calitate foarte proastă, în timp ce altele și-au exprimat dezamăgirea cu privire la faptul că Gina Pistol își folosește copilul abia născut pentru a încasa sume de bani din reclamele plătite de diverse companii.

Gina Pistol se află în concediu de maternitate și nu a mai mers la Asia Express. Ea a fost înlocuită de Irina Fodor, despre care s-a scris că ar fi devenit preferata producătorilor, mai ales că este plătită la jumătate față de iubita lui Smiley.

Probabil Gina Pistol nu are nici BAC-ul, dar câștigă zeci de mii de euro din imagine

Trebuie menționat că Gina Pistol a ajuns să-și crească enorm imaginea datorită relației pe care o are cu prezentatorul de la Românii au Talent și sumele pe care le cere pentru diverse proiecte sunt destul de piperate. Aceasta nu are studii superioare, a terminat un liceu de Arte și Meserii și încă nu se știe dacă a luat BAC-ul.

Cu toate acestea, are o carieră de succes și câștigă zeci de mii de euro în fiecare lună. De cealaltă parte, Smiley a absolvit Facultatea de Comerț din cadrul Academiei de Studii Economice și a avut ani de zile o relație cu Laura Cosoi, care are la activ două facultăți, printre care una de Teatru și Film.