Cutremur în showbiz! Pavel Bartoș, înlocuit la PRO TV! O vedetă Kanal D a primit postul lui

14 nov. 2021
Cutremur în showbiz! Pavel Bartoș, înlocuit la PRO TV! O vedetă Kanal D a primit postul lui

Surpriză mare la PRO TV. Pavel Bartoș esta una dintre cele mai apreciate vedete ale postului și de-a lungul timpului a prezentat mai multe emisiuni printre care toate edițiile de la Românii au talent, Vocea României și mai nou și Masked Singer România. Acum actorul a fost înlocuit de o fostă vedetă Kanal D pentru una din producțiile unde ar fi trebuit să fie gazdă.

SuperStar România a luat locul show-ului Vocea României și toată lumea se aștepta ca prezentator să fie tot Pavel Bartoș.  Producătorii l-au păstrat în juriu doar pe Smiley și a adus în prim plan două nume complet noi, Raluka și Carla’s Dreams și a fost revigorat și Marius Moga. La Vocea României jurizau Tudor Chirilă, Horia Brenciu și Irina Rimes, pe lângă iubitul Ginei Pistol.

Cine-l va înlocuit pe Pavel Bartoș la cârma uneia dintre emisiunile PRO TV

Ei bine, prezentatoarea SuperStar România va fi Theo Rose, care a avut mult timp proiecte cu Kanal D. De altfel, ea a fost la un pas să câștige ultima ediție a Bravo, ai stil! Celebrities, dar a pierdut pe ultima sută de metri în fața Alexandrei Ungureureanu.

Acum tânăra artistă, a cărei carieră a explodat în ultimul an, de când a început să cânte manele, a acceptat provocarea PRO TV  de a prezenta SuperStar România, odată cu difuzarea semifinalelor.

„Doar 32 de concurenți au mai rămas în lupta pentru titlul de SuperStar, dar și pentru cel mai mare premiu oferit vreodată într-o competiție: 1 milion de lei. De săptămâna viitoare, ei vor intra în cea mai importantă etapă de până acum: semifinalele. De această dată, alături de concurenți, pe scenă, se va afla, în premieră, o prezentatoare! Cea care li se alătură celor patru jurați în căutarea SuperStarului și care va scrie această filă a legendei este nimeni alta decât îndrăgita artistă, Theo Rose!”, anunță cei de la PRO TV.

Theo Rose

Fiecare piesă lansată de ea a devenit instant hit, iar telespectatorii PRO TV s-au bucurat de diminețile petrecute cu ea în timpul verii când a făcut parte din Gașca Vorbește Lumea. De această dată, Theo va avea rolul de a-i încuraja pe concurenți, de a le oferi din energia ei și de a afla cum se simt aceștia în timpul jurizărilor.

”O mare provocare… niște emoții cum n-am avut niciodată cântând. N-am dormit nopți întregi înainte, gândindu-mă la ce m-am înhămat, ce mare responsabilitate am. Acum, dupa ce m-am plâns, vă spun și că e una dintre cele mai frumoase experiențe pe care le-am trăit vreodată, că îmi trăiesc visul în prime-time la TV, că înțeleg atât de bine concurenții, tocmai pentru că am fost de nenumărate ori în pielea lor și e o bucurie să le pot fi alături și să retrăiesc tot soiul de emoții”, a declarat Theo Rose.

Pavel Bartoș rămână însă în continuare prezentator la Masked Singer România, dar și la Românii au talent.