Cutremur în showbiz! Super vedetă Kanal D prinsă drogată cu cocaină și alte substanțe interzise. Va fi dată afară?

17 nov. 2021
Cutremur în showbiz! Super vedetă Kanal D prinsă drogată cu cocaină și alte substanțe interzise. Va fi dată afară?

Este scandal imens la Kanal D, după ce jurnaliștii de la CanCan au făcut o nouă dezvăluire despre una dintre vedetele etalon ale postului. După ce în anul 2014 a fost implicată în dosarul Cocaina pentru VIP-uri, acum Raluca Bădulescu s-a urcat la volan sub influența mai multor substanțe interzise. A fost oprită de polițiști și dusă la INML.

Jurata de la Bravo, ai stil! Celebrities are acum probleme mari. Ea a fost depistată pozitiv cu  benzodiazepine, o substanță care se găsește în medicamente anti anxietate sau somnifere, cum ar fi xanax, anxiar sau diazepam. Doar că trebuie să fi luat o cantitate destul de mare și să se fi comportat bizat pentru ca oamenii legii să o fi obligat să meargă la Institutul Național de Medicină Legală.

În anul 2014, Raluca Bădulescu a fost implicată într-un alt scandal imens. Vasile Ciobanu, supranumit dealurul vedetelor a povestit pentru CanCan că îi furniza acesteia cantități mari de cocaină.

„Un prieten de-al meu i-a dat numarul de telefon si am fost sunat chiar de ea. M-am intalnit cu ea, o stiam de la televizor. Cand am vazut ca vine ea, am zis wow. Si ea mi-a spus… mi-a zis prietenul meu ca ai ceva foarte bun. Era vorba de cocaina. Si mi-a zis ca vrea si ea”, spunea dealerul vedetelor pentru cancan.ro în urmă cu mai mult timp.

Raluca Bădulescu cumpăra cantități mari de cocaină

Vasile Ciobanu a insistat pe ideea că Raluca Bădulescu era o clientă bună, pentru că achiziționa mereu marfă într-o cantitate mare. Totul s-a întâmplat timp de câteva luni pentru că ulterior bărbatul a fost arestat.

„500, 700, 800 de euro. Era 100 de euro gramul. Prima data asa a fost. Dupa ma suna, ma duceam direct la ea acasa, nu ne vedeam in public. Ma cunostea si portarul, urcam sus la etajul trei”, a mai declarat Vasile Ciobanu.

Raluca Bădulescu are și o rubrică zilnică la Teo Show, împreună cu Cătălin Botezatu. Ea comentează ținutele vedetelor. În trecut și Victor Slav a fost prins drogat la volan. La acel moment avea contract cu Kanal D, iar ulterior a fost dat afară.

El a revenit acum chiar la Bravo, ai stil! Celebrities, dar între timp el și-a reabilitat numele pentru că s-a dovedit că probele recoltate au dat un rezultate greșit, iar Victor Slav nu era drogat.

În ceea ce o privește pe Raluca Bădulescu, imaginea ei va avea mult de suferit, pentru că noul scandal aduce în prim plan și trecutul ei tumultuos în care s-ar fi drogat cu cantități mari de cocaină.