Cuza de la Asia Express are o nouă iubită superbă! Lovitură puternică pentru Ramona Olaru, cea cu care credea că va merge la altar

18 nov. 2021
Cuza de la Asia Express are o nouă iubită superbă! Lovitură puternică pentru Ramona Olaru, cea cu care credea că va merge la altar

După ce Ramona Olaru s-a afișat în public cu noul ei iubit, Cătălin Cazacu, acum a venit rândul lui Cuza de la Asia Express să facă același lucru. Cei doi au format un cuplu timp de doi ani și toată lumea credea că vor ajunge împreună la altar. Au fost multe despărțiri și împăcări în relația lor, care într-un final s-a terminat trist.

Ramona Olaru a suferit enorm, dar Cuza a părut că a trecut destul de repede peste separare. Toată lumea credea că cei doi vor reveni la sentimente mai bune ca de fiecare dată, însă artistul a considerat că nu este cazul.

Într-un podcast chiar a explicat că s-a îndrăgostit practic de opusul lui și nu mai are sens să insiste pe aceatsă poveste de iubire. De altfel, el s-a tot afișat în public cu diverse domnișoare, dar nu părea a fi nimic serios. Până acum, când a apărut la un restaurant de lux din Capitală alături de o superbă brunetă. Au fost la aniversarea prietenei fetei.

Tânăra nu este cunoscută în showbiz încă, dar în mod cert este familiarizată cu domeniul. Are foarte mare grijă de imaginea ei și pare a fi foarte îndrăgostită de Cuza. Sau cel puțin asta reiese din imaginile surprinse de paparazzi SpyNews.

Cuza, succes și în dragoste și în carieră

În general concurentul de la Asia Express este foarte zgârcit cu detaliile când vine vorba de viața personală, dar de data aceasta nu a ezitat să se afișeze peste tot cu frumoasa brunetă, care este culmea, exact opusul Ramonei Olaru, aceasta fiind blondă și foarte înaltă.

Cuza are în ultima perioadă mult succes pe plan profesional. El prezintă un show pe Antena Play, Asia mai târziu, care va ajunge la final în curând. În plus, are o emisiune la Radio Zu, împreună cu Răzvan Popescu. Practic l-a înlocuit cu succes pe celebrul Flick, Domnul Rimă.

În ceea ce privește proiectul care l-a făcut celebru, trupa de parodie, Noaptea Târziu, pe care o are cu Emi și Cucu, aceasta cam stagnează în ultima perioadă. Băieții scot rar piese și asta pentru că spun ei, așteaptă să treacă vremea manelelelor. Public pare să fie interesat cu preponderență de acest gen muzical. la care ei nu achiesează.