Dana Budeanu spune despre ea că este chiar Dumnezeu. Declarații care alarmează medicii psihiatri

15 oct. 2021
Dana Budeanu spune despre ea că este chiar Dumnezeu. Declarații care alarmează medicii psihiatri

În ultima perioadă, Dana Budeanu pare că nu mai este deloc în apele ei. Vedeta și-a închis contul de Youtube și și-a lansat propria aplicație contra cost. Fanii ei trebuie să plătească 200 de lei anual pentru a avea acces la conținutul ei.

Cei interesați îi pot urmări monologurile, care sunt din ce în ce mai șocante. Dana Budeanu și-a păstrat totuși conturile de pe rețelele de socializare, deși promitea că le va închide și pe acestea.

Postările din ultima perioadă sunt, însă de-a dreptul șocante. Inițial aceasta spunea că nu crede deloc în coronavirus, că suntem ținuți cu forța în case și îndemna românii să nu respecte restricțiile. Pe de altă parte, acum cere medicamente pentru anumiți tineri care s-au îmbolnăvit de COVID-19 și asta pentru că stocurile de la Matei Balș s-au epuizat.

Dana Budeanu a luat-o razna?

Intens promovată de Antena 3, Mircea Badea nu a agreat-o niciodată, dar acum este foarte pornit împotriva ei. Acesta o acuză de multă iprocrizie, în contextul în care inițial spunea că virusul este practic o invenție, iar acum cere sprijin pentru medicamente.

„VA STRIG PE NUME PE TOTI DE LA VILA LAC!!!! DACA ERAU RUDELE VOASTRE AVEAU SA LE DEA TOCILIZUMAB ACUM??? AVEAU!
TRIMITETI DE LA VOI DE LA SMECHERI LA BALS!
DE CE NU SUNATI DOMNU MARINESCU DUPA MEDICAMENTE? DE CE NU URLATI LA TV CUM ATI URLAT PENTRU ARAFAT CA SA ZICETI CA MINT EU SI V ATI FACUT DE RAS?
DE CE NU SALVATI SI OAMENII OBISNUITI!
EU NU AM TOCILIZUMAB!
DACA ARE CINEVA SA TRIMITA LA BALS…”, a fost una din postările Danei Budeanu.

Mircea Badea a distribuit și o fotografie urcată de aceasta, sugerând practic că aceasta nu se simte deloc bine. De altfel și psihiatrul Gabriel Diaconu i-a pus un diagnostic îngrjorător. DETALII AICI.

Mai nou, Dana Budeanu se crede chiar egala lui Dumnezeu sau chiar Dumnezeu. Postările halucinante de acest tip sunt în număr mare.