De ce se teme Emmanuel Macron că un alt bărbat ar putea să i-o fure pe Brigitte, deși ea are 69 de ani și el 44

03 mai 2022
De ce se teme Emmanuel Macron că un alt bărbat ar putea să i-o fure pe Brigitte, deși ea are 69 de ani și el 44

Emmanuel Macron și soția sa formează unul dintre cele mai controversate cupluri din lume. Între cei doi există o diferență de vârstă de 24 de ani, dar acest lucru nu i-a oprit pe cei doi din a trăi o adevărată poveste de dragoste.

Cu toate acestea, președintelui Franței pare să îi fie frică de faptul că cineva ar putea să îi fure soția. Ziarul ”Le Parisien” scrie că toată viața lui Emmanuel Macron este construită în jurul soției sale.

”Brigitte Macron este partea care nu se negociază din viaţa preşedintelui Franţei. Soţia este principalul lui sprijin, principalul consilier şi nu sunt doar un cuplu, ci o echipă. Cea mai frecventă propoziţie pe care o auzi la Elysee este: «Unde e Brigitte?». Am auzit propoziţia asta de mii de ori în campania electorală”, a declarat jurnalistul Stephane Bern, un prieten al cuplului.

Emmanuel Macron se teme de faptul că cineva i-ar putea fura soția

Chiar dacă oamenii s-ar putea aștepta ca soția lui să fie cea geloasă, se pare că lucrurile stau fix invers. Emmanuel Macron dorește să știe mereu unde se află Brigitte Macron, acesta fiind speriat de faptul că altcineva i-ar putea fura soția.

”Emmanuel este foarte îndrăgostit. Nu e exagerat de gelos, dar este foarte atent la tot ce face Brigitte. Pe unde merge, cu cine vorbește, la cine se uită. El o vede atât de extraordinară, încât se teme că cineva ar putea să i-o fure”, a mai adăugat sursa.

Prietenul cuplului spune că președintele Franței este foarte protector cu soția sa și că nu o scapă niciodată din priviri. De asemenea, el spune că Brigitte Macron este femeia la care el visa din totdeauna, și totodată, este și perechea perfectă pentru președintele Franței.

”E foarte protector și nu o pierde din priviri. Cum dispare din încăpere imediat se uită după ea. O ia de mână și nu o lasă niciodată în spate, o prețuiește foarte mult. Orice femeie și-ar dori ca bărbatul de lângă ea să o trateze așa. Brigitte este mentorul lui, jumătatea sa, cel mai bun prieten al lui și confidentul lui. E femeia mult visată și perechea perfectă pentru el”, a mai spus Stephane.