De necrezut! Cât de mult a slăbit Gina Pistol în doar o săptămână? Câte kilograme are acum și cum a reușit

27 ian. 2022
De necrezut! Cât de mult a slăbit Gina Pistol în doar o săptămână? Câte kilograme are acum și cum a reușit

Gina Pistol avea doar 53 de kilogram înainte să devină mamă, la o înălțime de 1,66 cm. Pentru ea mereu a fost importantă imaginea, mai ales că din asta trăiește. Însă ultimul an i-a adus multe probleme de sănătate, care au venit la pachet și cu peste 10 kilograme în plus.

Mai exact, Gina Pistol cântărea în urmă cu o săptămână 65,1 kilograme. Ea nu a ținut acest lucru ascuns de fani și a recunoscut că într-adevăr este cazul să țină dietă și să se apuce serios de sport. Ceea ce a și făcut. Timp de șapte zile, ea s-a orientat doar spre alimentele sănătoase și nu a mai depășit necesarul zilnic de calorii.

În plus, a făcut sport zilnic, iar rezultatele au apărut foarte rapid. Acum cântărește doar 63,2 kilograme, ceea ce înseamnă că a scăpat de aproape două kilograme în doar șapte zile.

Ce plan are Gina Pistol

Totuși specialiștii recomandă să nu slăbim mai mult de un kilogram pe săptămână pentru că nu este sănătos și ne-am putea trezi cu mari probleme în viitor. În plus, sunt șanse ca dacă pierdem rapid în greutate, să acumulăm dublu înapoi într-un timp relativ scurt.

Dar Gina Pistol vrea să ajungă rapid la greutatea din urmă cu un an de zile, așa că se motivează intens. Și ține legătura cu fanii pe acest subiect. Așa că este posibil ca atunci când va termina dieta, să înceapă să promoveze produse pentru slăbit și să spună că datorită lor a ajuns la forma de dinainte de naștere.