De necrezut! Cine este fosta iubita a lui Dani Oțil? Au ținut totul secret, iar el a părăsit-o pentru Mihaela Rădulescu. Nimeni nu a știut că au fost împreună

03 ian. 2022
De necrezut! Cine este fosta iubita a lui Dani Oțil? Au ținut totul secret, iar el a părăsit-o pentru Mihaela Rădulescu. Nimeni nu a știut că au fost împreună

Dani Oțil a avut de-a lungul timpului mai multe relații, cea mai cunoscută dintre ele fiind cea cu Mihaela Rădulescu. Cu toate că prezentatorul a declarat la un moment dat că diva de la Monaco este cea care l-a schimbat ca om, înainte de a fi cu aceasta, Dani Oțil a trăit o poveste de dragoste cu o fostă colegă de breaslă.

Discret din fire cu viața sa personală, Dani Oțil nu a vorbit prea des despre relația pe care a avut-o înainte de a fi cu Mihaela Rădulescu. Așadar, puțini sunt cei care știu că prezentatorul de la Antena 1 a fost împreună cu Oana Vădeanu, o fostă colegă de breaslă.

Cei doi s-au cunoscut la Timișoara și au fost împreună până când Dani Oțil a decis să se mute la București, în 2005. Din păcate, despărțirea dintre cei doi nu a fost una amiabilă – cei doi s-au certat din cauză că nu reușeau să îți împartă bunurile comune.

Dani Oțil: Mihaela Rădulescu mi-a oferit cei mai frumoși ani

După o perioadă, co-prezentatorul emisiunii ”Neatza cu Răzvan și Dani” a întâlnit-o pe Mihaela Rădulescu cu care a fost împreună timp de șase ani de zile. Cu toate acestea, cei doi și-au spus adio însă prezentatorul de la Antena 1 a avut un mesaj emoționant la adresa sa, mesaj pe care l-a împărtășit cu cei care îi urmăresc activitatea în mediul online.

“Mi-a oferit cei mai frumoşi ani. A renunţat la mai multe lucruri decât vă imaginaţi ca să îmi fie lipită. Rămân cu numele ei tatuat pe căptuşeala pielii… m-a făcut alt om, dar mai important, alt bărbat. Femeia care îmi va purta inelul pe deget sau copiii în pântece va avea de ce să îi mulţumească. Uite de asta, prima invitaţie la nunta mea (cu cine s-o califica), e scrisă, în alb, pe numele Mihaelei”, scria Dani Oțil pe pagina sa de socializare.

Chiar dacă după despărțirea de Mihaela Rădulescu a mai încercat să aibă alte relații, niciuna nu a fost de lungă durată. Acum însă, lucrurile stau cu totul diferit pentru co-prezentatorul de la Antena 1 având în vedere că este împreună cu Gabriela Prisăcariu cu care are și un băiețel.